133. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Türk firmaları için büyük fırsat - Son Dakika
Güncel

133. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Türk firmaları için büyük fırsat

Kanton Fuarı olarak da bilinen 133. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, 15 Nisanda Çinin Guangzhou kentinde başladı ve üç aşama halinde 5 Mayısa kadar devam edecek. Farklı sektörlerden yaklaşık 90 Türk firması fuarda Türk yapımı ürünleri için müşteri arıyor. Çok geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği Kanton Fuarı tüm dünyadan alıcıları kendine çekiyor ve Çinde muazzam büyüklükte iş anlaşmaları yapılmasına imkan sağlıyor.

28.04.2023 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanton Fuarı olarak da bilinen 133. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, 15 Nisan'da Çin'in Guangzhou kentinde başladı ve üç aşama halinde 5 Mayıs'a kadar devam edecek.

Farklı sektörlerden yaklaşık 90 Türk firması, fuarda Türk yapımı ürünleri için müşteri arıyor.

SES 1 (İngilizce): ISLAM ELABD, Fanset Bölge Satış Müdürü:

"Ne kadar kalabalık olduğunu, kaç ülkenin katıldığını ve kaç şirketin standımızı ziyaret ettiğini görüyorsunuz. Tam bir festival gibi. Bizim açımızdan tüm dünyadaki müşterilerimizle görüşebilmek büyük bir fırsat. Örneğin Ortadoğu ülkelerinden, Afrika ülkelerinden ve Avrupa ülkelerinden gelenler oldu. Şirketler bizi ziyaret etmekten heyecan duyuyor ve tekrar büyük anlaşmalar yaparak iş ilişkilerimizi devam ettirmek üzere bize e-postalar gönderiyorlar."

SES 2 (İngilizce): SEVDENUR ÖZDEMiR, Hausberg müşteri temsilcisi:

"Kanton Fuarı'nı seviyoruz. Çin'i seviyoruz. O yüzden bu fuara katılıyoruz. Bizim için buradaki potansiyel çok yüksek. Başka potansiyeller bulmak için bir sonraki Kanton Fuarı'na da katılacağız."

Çok geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği Kanton Fuarı, tüm dünyadan alıcıları kendine çekiyor ve Çin'de muazzam büyüklükte iş anlaşmaları yapılmasına imkan sağlıyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Guangzhou'dan bildiriyor. (XHTV)

133. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Türk firmaları için büyük fırsat
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel 133. Çin İthalat ve İhracat Fuarı Türk firmaları için büyük fırsat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement