14 Kişilik Minibüsten 1 Ölü, 26 Yaralı Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

14 Kişilik Minibüsten 1 Ölü, 26 Yaralı Çıktı

14 kişilik minibüsten 1 ölü, 26 yaralı çıktı Suriyelilerin bulunduğu minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 26 yaralı Şanlıurfa'dan Antalya'ya Suriyeli işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 5 yaşında bir çocuk öldü, 26 kişi yaralandı 14 kişilik yolcu kapasitesi olan minibüse aralarında kadın...

23.11.2018 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 kişilik minibüsten 1 ölü, 26 yaralı çıktı

Suriyelilerin bulunduğu minibüs şarampole devrildi: 1 ölü, 26 yaralı

Şanlıurfa'dan Antalya'ya Suriyeli işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 5 yaşında bir çocuk öldü, 26 kişi yaralandı

14 kişilik yolcu kapasitesi olan minibüse aralarında kadın ve çocukların da olduğu 27 kişinin bindirildiği ortaya çıktı

ANTALYA - Şanlıurfa'dan Antalya'ya Suriyeli işçileri taşıyan minibüs Akseki- Manavgat karayolunda şarampole devrildi. Kazada, 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. 14 kişilik yolcu kapasitesi olan minibüse aralarında kadın ve çocukların da olduğu 27 kişinin bindirildiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Antalya'ya Suriyeli işçileri taşıyan Faik G. yönetimindeki 63 F 3240 plakalı minibüs, Akseki-Manavgat karayolu Güçlüköy mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle bariyerleri aşarak devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ilk yardım ekibi sevk edildi. Sağlık ve kurtarma ekipleri gelinceye kadar aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu yaralılara yoldan geçen sürücüler müdahale etti.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Manavgat ve Akse ilçesindeki hastanelere sevk etti. Sağlık ekipleri 5 yaşındaki Aziz Sino'nun ise hayatını kaybettiğini belirledi. Sino'nun cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

14 kişilik minibüse 26 yolcu

Suriyeli işçileri taşıyan minibüse, yolcu kapasitesi 14 kişi olmasına rağmen aralarında kadınlar ve çocukların da olduğu 27 kişinin bindirildiği ve arkasına da römork takıldığı ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

14 Kişilik Minibüsten 1 Ölü, 26 Yaralı Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 14 Kişilik Minibüsten 1 Ölü, 26 Yaralı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement