14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Güncel

14 Mart Tıp Bayramı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla buluştu.

14.03.2018 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla buluştu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mehmet Akdağ, TEV Kamile Cephanecioğlu Palyatif Bakım Merkezi, Şehit Dr. Atilla Nizam Sağlıklı Yaşam Merkezi doktorları, sağlık çalışanları ile Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı ve çalışanları katıldı.

Türel, burada yaptığı konuşmada, Tıp Bayramı'nın tarihsel bir önemi olduğunu söyleyerek, Tıp Bayramı ilk kez 1. Dünya Savaşı sonunda İstanbul'un işgal edildiği günlerde yabancı işgal kuvvetlerine karşı kahraman tıp öğrencilerinin bir tepkisi olarak 1919 yılında kutlandığını belirtti.

Çalışanlarını tıp bayramını kullayan Türel, zor durumdaki vatandaşların en büyük destekçisi olan evde sağlık hizmetinin 2005 yılından bu yana başarıyla sürdüğünü son 4 yılda 3 bin 362 kişiye evde sağlık hizmeti, 31 bin 498 kişiye hemşirelik hizmeti sunulduğunu kaydetti.

Türel, son olarak bütün doktor ve sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı'nı tekrar kutlayarak, çalışanlara çiçek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement