14 Mayıs Osmaniye seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Osmaniye oy oranları! Kılıçdaroğlu Osmaniye'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? - Son Dakika
Soğuk Haber

14 Mayıs Osmaniye seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Osmaniye oy oranları! Kılıçdaroğlu Osmaniye'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 Mayıs Osmaniye seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu\'nun Osmaniye oy oranları! Kılıçdaroğlu Osmaniye\'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Osmaniye oy oranı kaç oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Osmaniye'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye'de kaç oy aldı?

28.05.2023 17:37  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemal Kılıçdaroğlu Osmaniye'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Osmaniye oy oranlarını Osmaniye geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Osmaniye (il merkezi), Bahçe, Düziçi, Hasanbeyli, Kadirli, Sumbas, Toprakkale kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE OSMANİYE'DE KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Osmaniye genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde %30,74; Recep Tayyip Erdoğan yüzde %62,31; Sinan Oğan yüzde %6,41 oy alırken Muharrem İnce yüzde %0,54 oy aldı.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN OSMANİYE'DE KAÇ OY ALDI?

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye (il merkezi), Bahçe, Düziçi, Hasanbeyli, Kadirli, Sumbas, Toprakkale ilçelerinde toplamda %62,31 oy aldı.

14 Mayıs Osmaniye seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Osmaniye oy oranları! Kılıçdaroğlu Osmaniye'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU OSMANİYE'DE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Osmaniye (il merkezi), Bahçe, Düziçi, Hasanbeyli, Kadirli, Sumbas, Toprakkale ilçelerinde ederek %30,74 oy aldı.

SİNAN OĞAN OSMANİYE'DE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Osmaniye'de yüzde %6,41 oranına ulaştı.

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

OSMANİYE KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Dakika Soğuk Haber 14 Mayıs Osmaniye seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Osmaniye oy oranları! Kılıçdaroğlu Osmaniye'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement