14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali - Son Dakika
Yerel

14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

İtalyan’ın en ünlü sopranoları Le Div4s, 14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, 10 Mayıs akşamı Mersinlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

08.05.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan'ın en ünlü sopranoları Le Div4s, 14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, 10 Mayıs akşamı Mersinlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İtalyan yapımcı Francesca Volpini tarafından dinleyicilere yeni bir deneyim sunmak amacıyla kurulan Le Div4s, dünyanın en ünlü eserlerini orijinaline bağlı kalarak yeniden yorumluyor. Repertuvarlarında Mozart'tan Bellini'ye, Verdi'den Pucci'ye gönüllerde taht kurmuş pek çok eser bulunan Le Div4s, Mersinlilerle buluşmak için gün sayıyor. 10 Mayıs akşamı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde Mersin Festival Orkestrası eşliğinde sahne alacak olan grup, konser öncesi verdikleri röportajda, Türkiye'ye yeniden gelecekleri için çok heyecanlı olduklarını belirtip tüm Mersinlileri kendilerini izlemeye davet etti.

Le Div4s, 10 Mayıs akşamı çok özel bir repertuvar ile Mersinlilerin karşısında olacak. Dünyanın en ünlü opera eserlerinden biri olan Carmen'den bölümler yorumlayacak olan grup, Rota'dan Godfather, Edith Piaft'dan La Vie en Rose gibi popüler parçaları da seslendirecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement