14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları - Son Dakika
Kadın

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer günü mesajları sevgililer için oldukça önemli konulardan bir tanesi. Sevgilisine romantik bir mesaj atmak isteyenler, sevgilime sevgililer gününde romantik sözlerle karşılamak istiyorum diyenler, 14 Şubat sevgililer günü mesajlarını çok beğenecekler. İşte heyecanla beklenen 14 Şubat sevgililer günü için, sevgililer günü mesajları…

13.02.2018 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat sevgililer günü geldi çattı. Sevgililer için anlamlı olan 14 Şubat sevgililer gününde sevgilinize aldığınız hediyeleri güzel ve romantik sevgililer günü mesajlarıyla taçlandırmaya ne dersiniz.  Bu önemli ve anlamlı günde sevgilinize sevgililer günü mesajları atarak onu ne kadar sevdiğinizi, ona olan aşkınızı bir şekilde dile getirme imkanı bulabilirsiniz.

Sizde sevgilinize sevgililer günü mesajları arayışı içerisine girdiyseniz tam olarak doğru yerdesiniz.

İşte 14 şubat sevgililer günü mesajları

1- İlkim sonum her şeyimsin sen benim. Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım iyi ki hayatımdasın. Seni çok ama çok seviyorum.

2- Hayatımın tek aşkı sevgililer günümüz kutlu olsun.

3- Dünya bir yana sen bir yana sevdiğim. Seninle olan her günümüz kutlu ve mutlu geçsin. Seni çok seviyorum.

4- Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz sevgi ise sensiz olmaz.

5- Mutluluk saçan güneşimsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

6- Hayatıma neşe kattığın için, hayatımı anlamlandırdığın için sana çok teşekkür ederim. İyi ki hayatımdasın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

7- Yüzümde anlamsız bir gülücük, içimde sonsuz sevgi, güne keyifle başlayıp keyifle bitiriyorum. Bir şey var hayatımda anlayamıyorum, düşündüm de bir sen varsın seni arıyormuşum meğer ey Aşk! Sevgililer Günün kutlu olsun.

8- Bir kuş olup tüm engelleri aşarak yanına gelsem, varsam yanına öpsem seni, doya doya koklasam ve bir daha bırakmamacısına sarılsam. İnan bana sevgilim en büyük hediye o olur bana sevgililer gününde. Sevgililer Günün Kutlu Olsun sevgilim.

9- Yüreklerimiz bir bedende bir canken bu sevdayı yaşamamak olur mu bir ömür ey sevgili! Yanımda can canımda can oldun Can tanem. Sevgililer Günümüz Kutulu olsun.

10- Sensiz hayat anlamsız nefes bile alamıyorum, uyuyamıyor, düşünemiyor, bu düşünce beni bu hale getiriyorsa gerçekleşmesi beni bitirir be gülüm. Bırakma bu yalnız kalacak ellerimi bir ömür. Sevgililer Günün kutlu olsun.

11- Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

12- Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana!.. Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.

13- Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını.

Sevgilinize sevgililer gününde ne hediye alacağınız konusunda kararsız kaldıysanız, daha önce hazırlamış olduğumuz sevgililer gününde ne hediye alınır başlıklı içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Sevgililer gününde sevgilinizde romantik bir ortam oluşturabilir, ona hediye almadan da sevgililer gününüzü romantik bir şekilde geçirebilirsiniz.

Sevgililer gününde ne yapacağınız konusunda henüz fikir sahibi olamadıysanız, aşağıda vermiş olduğumuz linki tıklayarak, fikir edinebilirsiniz.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement