14 Şubat'ta Beylikdüzü'nde Aşk Salgını Var - Son Dakika
Güncel

14 Şubat'ta Beylikdüzü'nde Aşk Salgını Var

Beylikdüzü Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında düzenlenecek Sokak Partisi ile kutlayacak.

12.02.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilek ağacı, dans ekibinin romantik dansları ve çeşitli aktivitelerle hareketlenecek alanda gökyüzü rengarenk balonlarla donatılacak. #Aşkolsun Beylikdüzü hashtag'i ile Beylikdüzülüler aşk ve sevgi ifadelerini sosyal medyada da paylaşabilecek.

Etkinlik, Saat 14:00'da başlayıp 20:00'da sona erecek. Keman dinletileri eşliğinde dönem kostümlü animatörler özel maskeleriyle vatandaşlara şeker dağıtacak. Dansçıların Tango ve Latin dansları ise Beylikdüzü'nde romantik bir hava estirecek. Aşkın dansı Vals harika bir görsel şölen sunacak. Pamuk şekerleri, mısır arabaları ve yerlere yazılmış aşk şiirleri ile atmosferi daha sıcak kılacak etkinlikte aşk dolu bir gün sizleri bekliyor olacak. Sinemanın çok sevilen filmlerinin oyuncularını ve sahnelerini hatırlatacak fotobloklarla çiftler ve yalnız kalpler, gönüllerince fotoğraf çektirebilecek.

Büyük Aşklar Bu Partide…

Mustafa Kemal Atatürk- Latife Hanım, Tarık Akan- Gülşen Bubikoğlu, Kartal Tibet- Hülya Koçyiğit, Bedri Rahmi-Eren Eyüpoğlu, Kartal Tibet- Filiz Akın, Ediz Hun-Filiz Akın, Kadir İnanır- Türkan Şoray, Yılmaz Güney-Fatoş Yılmaz, Ediz Hun-Türkan Şoray, Ediz Hun-Hülya Koçyiğit, Nazım Hikmet-Piraye ve Melih Kibar- Çiğdem Talu gibi sinema ve gerçek hayatta yüreklere kazınan büyük aşkların detayları, Beylikdüzü Sokak Partisi'nde karşınıza çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 14 Şubat'ta Beylikdüzü'nde Aşk Salgını Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement