14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Genç, Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Genç, Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'da 17 Mart'ta kayıp ilanı verilen kız çocuğuyla İnstagram'da tanışıp birlikte olduğu ortaya çıkan Ü.T, cinsel istismar suçuyla adliyeye sevk edildi.

31.03.2017 15:51  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 12 gün önce ortadan kaybolan ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki E.D., Balıkesir'de bir kafede sosyal medyadan tanıştığı erkek arkadaşıyla çay içerken jandarma tarafından bulunup, ailesine teslim edildi. E.D. ile ilişkiye girdiği tespit edilen 25 yaşındaki Ü.T., gözaltına alındı.

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNULDU

Ortaca ilçesinin Dalyan Mahallesi'nde yaşayan E.D., geçen 17 Mart'ta evden ayrıldı. Annesi ve babasının ayrı olması nedeniyle dedesiyle yaşayan E.D.'nin eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

BALIKESİR'DE OLDUĞU BELİRLENDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından ortaokul üçüncü sınıf öğrencisi E.D.'nin bulunması için özel bir ekip kuruldu. Genç kızın, erkek arkadaşı ile birlikte Balıkesir'de olduğu belirlendi.

PEDEGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Muğla'dan Balıkesir'e hareket eden jandarma ekipleri E.D.'yi erkek arkadaşı Ü.T. ile bir kafede otururken buldu. E.D.'nin pedagog eşliğinde alınan ifadesinde Ü.T. ile birlikte olduğu belirlendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen E.D., Muğla'daki ailesine teslim edilirken, Ü.T., 'küçük yaşta kızı alıkoymak' ve 'cinsel istismar' suçlarından gözaltına alınıp, Balıkesir Adliyesi'ne sevk edildi. E.D.'nin Ü.T. ile Instagram'da tanıştığı öğrenildi.

14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Genç, Adliyeye Sevk Edildi

14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Genç, Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Genç, Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement