14 Yaşındaki Şölen, 11 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Şölen, 11 Gündür Kayıp

14 Yaşındaki Şölen, 11 Gündür Kayıp

Antalya'da babası tarafından okula bırakıldıktan sonra 3 arkadaşıyla birlikte görülen 14 yaşındaki Şölen Yılmaz'dan 11 gündür haber alınamadı.

27.11.2011 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da babası tarafından okula bırakıldıktan sonra 3 arkadaşıyla birlikte görülen 14 yaşındaki Şölen Yılmaz'dan 11 gündür haber alınamadı. Şölen'in fotoğraflarını her cadde başına asan anne ile baba, kızlarının eve dönmesini gözyaşı dökerek bekliyor.

Dokuma Semti'nde ailesiyle oturan Cengiz Topel İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Şölen Yılmaz, 17 Kasım sabahı babası Ergin Yılmaz tarafından okula bırakıldı. Akşam eve gelmeyince telaşlanan anne Perihan Yılmaz, okula başvurdu. Arkadaşları Şölen'in babası tarafından bırakıldıktan sonra okulundan 3 arkadaşıyla derse girmeyerek binadan çıktığını, okula dönmediğini söyledi. Okuldan birlikte ayrıldığı arkadaşları, yanlarında bir süre yürüyen Şölen Yılmaz'ın yanlarından ayrıldığını bir daha kendisini görmediklerini anlattı.

Günlerden bu yana kızlarını arayan Yılmaz çifti, Şölen'in fotoğraflarını Antalya'da her cadde başına astı. Kızına seslenen baba Ergin Yılmaz, "Kızım ne hata yaptıysan yaptın. Yeter ki dön. Seni hiç üzmeyeceğiz" derken, gözü yaşlı anne Perihan Yılmaz ise, kızının kötü arkadaş kurbanı olabileceğini, bu nedenle evden kaçmış olabileceğini söyledi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Şölen, 11 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement