1461 Trabzon'a Talip Çıktı - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon'a Talip Çıktı

1461 Trabzon\'a Talip Çıktı

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Yönetim Kurulu, Trabzonspor'un PTT 1.Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon'a talip olduklarını açıkladı.

13.12.2012 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Yönetim Kurulu, Trabzonspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon'a talip olduklarını açıkladı.

TSGİAD Başkan Yardımcısı Cemil Genç, yaptığı yazılı açıklamada, dernek yönetim kurulu olarak Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Gönlümüz bir Trabzon takımının Trabzon'da kalmasından yanadır. Bu sebeple 1461 Trabzon'a talibiz. Bu konuda resmi başvurumuzu yaptık" ifadelerini kullandı.

TSGİAD olarak 1461 Trabzon'u yönetecek güçte ve kabiliyette olduklarını ve buna özel bütçe ayırdıklarını kaydeden Genç, şu ana kadar kulübün satışı konusunda kendilerine resmi bir yanıt gelmediğin kaydetti.

1461 Trabzon'un şampiyon olması halinde Trabzonspor Kulübü'nün bünyesinde olmasından dolayı Spor Toto Süper Lig'e yükselme hakkı bulunmuyor. Bu nedenle kulübün satışı veya devri gerekiyor. Aksi halde 1461 Trabzon ligi şampiyon bitirse dahi gelecek yıl aynı ligde mücadelesini sürdürecek.

Muhabir: Aydın Gelleci/ Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon'a Talip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement