1461 Trabzon-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

1461 Trabzon-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'de bugün oynanan maçta 1461 Trabzon rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

19.09.2013 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de bugün oynanan maçta 1461 Trabzon rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, risk alıp yenilgili azaltmaları gerektiğini söyledi. Kaya, "Denedik, oldu beraberliği yakaladık. Bundan sonra yapılan bütün baskılara iyi direndi takımım. Bu zorlu deplasmanda 1 puanla ayrıldık. Şuan bunu geçip 2 gün sonra tekrar maça çıkacağız. Bu sefer lideri ağırlayacağız. Onlara da gücümüzü göstermeye çalışacağız" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor file bekçisi Onur Bulut, "Gönül isterdi ki 3 puan alalım. Fakat 1 puanda kötü değil. Yaklaşık 23 gündür maç oynamıyoruz. Bay haftası ve milli takım haftası bunu iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bugün dışardan gelen insanlara güzel bir maç izlettirmişizdir. Bugün maçta verilmeyen bir golümüz var. Bugün buradan galip bir şekilde geri dönebilirdik. Hakem öyle gördü. Hafta sonu Balıkesir'i ağırlayacağız. 3 puan alarak üst sıralara devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımına 1 puan kazandıran Erhan Şentürk ise, "Gerçek uzun bir ara verdik. İyi hazırlanmıştık. Maça çıkarken tek hedefimiz galibiyetti. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik" şeklinde konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadri Özcan, kendi sahalarında kaybetmemeleri gereken bir maçta 1 puan aldıklarını belirtti.

Boluspor maçının ardından futbolcularında bir değişim olduğunu söyleyen Özcan, "Boluspor maçına baktığınız zaman mükemmel oynayan bir takım 4 günde bu kadar farklılık göstermemesi lazımdı diye düşünüyorum. Bunda hoca olarak bizimde hatamız var. Motivasyonu iyi sağlayamıyoruz ya da farklı şeyler bizden kaynaklanıyor. Çünkü 4 günde bir takım bu kadar değişmez. Çok iyi pas yapan, hücuma iyi çıkan mücadele eden bir takım 4 günde bir değişim yaşıyor. Genç bir ekibimiz. Yeniden yapılanma içerisinde olan bir ekibiz. Ancak bunlar mazeret olmaması lazım. Bu genç arkadaşlarımızın artık dirençlerini arttırması lazım. Önümüzde bay haftası var. İnşallah ondan sonraki haftalara bakacağız" diye konuştu.

1461 Trabzon takımından Oğulcan Gökce, kendi sahalarında puan vermenin kötü olduğunu dile getirerek, "Biraz konsantrasyon eksikliği var. Bugünde o eksikliğimiz skora yansıdı. İlerleyen haftalarda toparlayacağız" dedi.

1461 Trabzon takımının genç futbolcusu Batuhan da, "Evimizde kaybetmemiz gereken puanlar kaybediyoruz. Bugünkü pozisyonları değerlendiremedik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement