15 Bin Kişi Kar Festivalinde Buluşacak - Son Dakika
Güncel

15 Bin Kişi Kar Festivalinde Buluşacak

15 Bin Kişi Kar Festivalinde Buluşacak

Giresun’da geçen yıl ilki yapılan Kulakkaya Yaylası Kar Festivali ve Off Road gösteriminin ikincisi yarın Kulakkaya Yaylası’nda yaklaşık 15 bin ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

27.02.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da geçen yıl ilki yapılan Kulakkaya Yaylası Kar Festivali ve Off Road gösteriminin ikincisi yarın Kulakkaya Yaylası'nda yaklaşık 15 bin ziyaretçinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vali Hasan Karahan, "Giresun'da yaz ve kış turizmini hareketli hale getirmek için yaptığımız çalışmalar doğrultusunda bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Kulakkaya Yaylası Kar Festivaline daha iyi şekilde ve profesyonel şekilde hazırlandık. Geçen yıl yapılan ikramlar bu yıl devam edecek. Gelen vatandaşlarımızın park sorununu çözmek için tüm çalışmalarımızı yaptık. Festivale gelecek olan ziyaretçilerimizden istediğimiz bazı şeyler var bunlar ise kar lastiğini mutlaka takmaları ve talimatlar doğrultusunda hareket etmeleri. Keyifli bir festival olacak ben bir kez daha tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyorum" dedi.

Ulaşım için cüzi bir miktar ile tur acenteleriyle anlaştıklarını belirten Yavuzkemal Belediye Başkanı Abdullah Önal ise, "Özel araçları ile gelecek vatandaşlarımız erken saatlerde yola çıkmalarını istiyoruz çünkü bu yıl daha bir kalabalık ve coşkulu olacak festivalimiz. Bir aksi duruma mahal vermemek için elimizden geleni yapıyoruz. Hazırlıklarımız da bu doğrultuda yarına kadar devam edecek" ifadelerini kullandı - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Bin Kişi Kar Festivalinde Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement