15 Bin Kişilik Çiğ Köfte Şöleni Başlıyor - Son Dakika
Yerel

15 Bin Kişilik Çiğ Köfte Şöleni Başlıyor

15 Bin Kişilik Çiğ Köfte Şöleni Başlıyor

Zeytinburnu Geleneksel 4’üncü Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni başlıyor.

07.04.2017 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu Geleneksel 4'üncü Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni başlıyor. Yarın saat 13.00'te Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda Çiğ Köfte Şöleni ile başlayacak olan festivalde, 15 bin vatandaş doğunun en acı lezzetine doyacak.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 4'üncü Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni başlıyor. 8 Nisan Cumartesi günü saat 13.00'te 15 Temmuz Meydanı'nda on binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde 15 bin vatandaşa çiğ köfte ve ayran ikram edilecek.Tonlarca hamsi, Türkistan pilavı ve Rumeli böreğinin de ikram edileceği festivalde sürpriz sanatçılar da sahne alarak kalabalığı halay ve horonla coşturacak.

60 bin kişilik çiğ köfte, hamsi, börek ve pilav şöleni

9 Nisan Pazar günü saat 13.00'te 15 bin kişilik Rumeli Böreği Şöleni ile devam edecek olan festival, 14 Nisan Cuma günü 15 bin kişilik Türkistan Pilavı Şöleni, 15 Nisan Cumartesi günü ise 15 bin kişilik Hamsi Şöleni ile sona erecek. Sekiz günlük festival boyunca Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda kurulacak stantlardan on binlerce vatandaşa sürekli ikram yapılacak. Ayrıca her gün Türkiye'nin önde gelen radyo spikerleri de alandan canlı yayın yapacak.

Sevilen radyo spikerleri Zeytinburnu'nda

8-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Kral FM'den Afrikalı Ali, Best FM'den Cem Arslan, Show Radyo'dan Aslıhan, Radyo Viva'dan Duygu, Doğancan ve Ömer, Radyo Seymen'den Gökhan, TRT Kent Radyo İstanbul'dan Hopdedik Ayhan, Radyo Alaturka'dan Seçil Süslü, Radyo 7'den Venhar Sağıroğlu, LİG Radyo'dan Mehmet Ayan, Karadeniz FM'den Fulya Saati ve Kısa Devre, Baba Radyo'dan Umut, Kent FM'den Levent Erim, Radyo Yaren'den Ercan Işık, Barbaros Özdemir, Radyo Trafik ve Radyo Spor'dan Cenk Sarıkaya gibi birçok ulusal yayın yapan radyo kanallarının yanı sıra yerel radyo kanalları da meydanda kurulacak olan radyo maketinden canlı yayın yapacak. Ayrıca TRT Avaz, Kanal Urfa, Tek Rumeli TV, Mavi Karadeniz TV de yine festival alanından canlı yayın yapacak kanallar arasında yer alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Bin Kişilik Çiğ Köfte Şöleni Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement