15 Elit Arap Tayı Satışa Çıkarılıyor - Son Dakika
Güncel

15 Elit Arap Tayı Satışa Çıkarılıyor

15 Elit Arap Tayı Satışa Çıkarılıyor

Ünlü yarış atlarının yetiştiği Malatya’daki Sultansuyu Tarım İşletmesinde bulunan 15 safkan elit Arap tayı satışa çıkıyor.

16.10.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yarış atlarının yetiştiği Malatya'daki Sultansuyu Tarım İşletmesinde bulunan 15 safkan elit Arap tayı satışa çıkıyor. İstanbul'da görücüye çıkacak olan Arap taylardan ise bu yıl 2,5 milyon TL'nin üzerinde gelir bekleniyor.

Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetişen safkan Arap tayları 20 Ekim'de İstanbul Veli Efendi Hipodromu'nda görücüye çıkıyor. Saat 12.00'de açık ihaleye ile satışa çıkarılacak olan 15 elit taydan bu yıl da büyük bir gelir elde edilmesi bekleniliyor. Geçen yılki satışlarda toplam 2 milyon 430 bin TL gelir elde edilirken, bu yıl da 15 taydan 2,5 milyon TL'nin üzerinde bir gelir bekleniyor.

2013 doğumlu safkan Arap Elit koşu tayları arasında Özgün Han'ın tayı olan Yeşilyol ile Büyük Hazine isimli tayların açık arttırmada en yüksek fiyata gitmesi bekleniyor. 13 Ekim'den itibaren İstanbul Veli Efendi Hipodromu'nda alıcıların beğenisine sunulan safkan elit Arap tayların da 20 Ekim'deki satışından da bu yıl Sultansuyu Tarım İşletmesine büyük bir gelir bırakması bekleniliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Elit Arap Tayı Satışa Çıkarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement