15 İlin Emniyeti'nde Görev Değişikliği - Son Dakika
Güncel

15 İlin Emniyeti'nde Görev Değişikliği

15 İlin Emniyeti\'nde Görev Değişikliği

Yolsuzuluk ve rüşvet operasyonu kapsamında 17 Aralık'ta başlayan Emniyet'teki görevden alma ve görev değişiklikleri 6 Ocak'ta 15 ile sıçradı.

06.01.2014 23:00  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde devem eden değişim rüzgarı 15 ile sıçradı. İşte Emniyette görev değişikliği yapılan o iller:

KİLİS KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Mehmet Emin Çakıcı görevden alındı.
Kilis'te uzun süredir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Çakıcı bugün görevden alınarak Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'ne atandı. Çakıcı'dan boşalan KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Mehmet İyim getirildi.

SAKARYA KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN ALINDI

İstanbul'da, geçen 17 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonunun ardından emniyette başlatılan görevden almalara bir yenisi eklendi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ziya Aygün de görevinden alındı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 1.5 yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan Ziya Aygün, Sakarya Valiliği tarafından bu görevinden alınarak, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Emniyet Komuta Kontrol Merkezi'ne (EKKM) atandı. KOM Müdürlüğüne ise EKKM Müdürü Osman Elbirlik getirildi.
Görevden alınan Ziya Aygün, Sakarya'da aralarında Adapazarı Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Dişli ve yardımcısının gözaltına alınıp tutuklanmaları, ardından üst mahkemeye yapılan itiraz sonrasında serbest kalmalarıyla sonuçlanan 'ihaleye fesat karıştırma' operasyonunu gerçekleştirmişti.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Murat Akça da, geçen 25 Aralık tarihinde görevden alınmıştı.

ÇANAKKALE KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Yaşar Kaplan görevden alındı. Burada 1,5 yıldır görev yapan Kaplan Muhabere Şube Müdürlüğü'ne atanırken yerine ise Muhabere Şube Müdürü Murat Sarı getirildi.

BOLU'DA KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Kubilay Akgün görevinden alındı. Akgün'ün yerine personel şube müdürü olarak görev yapan Zafer Topkaya görevlendirildi. Konu ile ilgili Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar pazartesi gününün beklenmesi gerektiğini ifade etti.

BALIKESİR KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Bünyamin Kırlı görevden alındı. Kırlı, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne tayin edildi.
Görevini yaklaşık üç yıldır yürüten Kırlı'dan boşalan yere ise Çocuk Şube Müdürü M. Tayfun Girgin getirildi.

BURSA İSTİHBARAT ŞUBESİNDE 30 PERSONEL GÖREVDEN ALINDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nde görevli 11'i rütbeli 19'u polis memuru 30 personel Emniyet Genel Müdürlüğü emriyle istihbarat şubesinden alındı. 30 personelin başka birimlerde görevlendirileceği bildirildi.
Operasyonun ilk haftasında Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet, Gasp ve Ahlak Bürolardan sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü olmuş, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü İhsan Yıldız ise Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirilmişti. Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ümit Erdoğan ise, Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmişti.

ELAZIĞ EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğüne getirildi.
Akyel'in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı.

YOZGAT EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

TOKAT EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Tokat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde Murat Sarıkaya görevden alınarak başka birime kaydırıldı.
Yerine Lütfi Çiçek getirildi.
Çiçek, Bu görevden önce uzun yıllar Ankara'da Başbakan tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde görev aldı.
Bir dönem Başbakanlık resmi konut müdürü olarak da görev yapan Çiçek, Yurtdışı görevlerde de bulundu.

SAMSUN EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, Muhabere Şube Müdürlüğü görevine getirildi.
Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak'ın yanı sıra toplam 3 şube müdürünün görev yerleri değişti. Ömer Çakmak, Muhabere Şube Müdürlüğü görevine getirilirken, Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü oldu. Ahmet Baysal'dan boşalan Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise Muhabere Şube Müdürü Ramazan Ünal getirildi.
Bu arada, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Reşat'a, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü de bağlandı.

BATMAN EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Adıbelli görevinden alınarak Yabancılar Şubesi Müdürlüğüne atındı.
Yabancılar Şubesi Müdürü Tuncay Şimşek ise Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

DÜZCE EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

17 Aralık'ta başlayan operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde devem eden değişim rüzgarı Düzce Emniyet Müdürlüğü'ne de ulaştı. Başta gümrük kaçağı sigara olmak üzere başarılı operasyonlara imza atan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Cengiz Çakıltepe yaklaşık 3 yıldır yürüttüğü görevinden alınarak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne ise Düzce İl Trafik Şube Müdür Yardımcısı Serhat Cora atandı.

MALATYA EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erol Keskinkılıç, İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Keskinkılıç'ın yerine Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKKM) Şubesi'nden Şener Derin atandı.

ERZURUM EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Erzurum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Abdunnur Durmaz, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü'ne tayin edildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) görevini 4 yıla aşkın sürdüren Abdunnur Durmaz, görevinden alınarak İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü'ne verildi. Yerine Şube Müdür Yardımcısı İhsan Birinci'nin ataması yapıldı.

KÜTAHYA KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN ALINDI

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Müdürü İbrahim Aydın Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKKM) Şube Müdürlüğü görevine getirildi. İbrahim Aydın'dan boşalan KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Kütahya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Ömer Ulusoy atandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 15 İlin Emniyeti'nde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ilk ve son KOYUN: korkunun,ecele bir faydası yok....çorba yapsan ne yazar.....11 yıldan beri hortumu yapan yaptı...değiştirsende oyun yüzde 30 a inecek,değiştirmesende inecek..yolun sonu buraya kadar....ilk koyunlardan inanan biri olarak sana 5 aşamalı küçükten büyüğe doğru dalgalanma daha gelecek.....altın vuruş en sona galiba....30 mart final...ama vücuda bir kere zehir girdi...paranoyak hareketler, ne varsa bu 90 gün çırpınabilirsin....ama yavaş yavaş sonun başlangıcı başladı....kasada ne varsa o yenir artık...çırpındıkça batış....işte bu yüzden bu cumhuriyet 1 asrı ,bu imparatorluk 700 y.y. kutluyor....10 yıllık imparatorluğun çok kıssa sürdü....ÇALMA... 28 10 Yanıtla
  • mehmet BAŞAR: kim ne derse desin.arkadaş varmı bu hükümet gibi çalışan.hangisi terör konusunda elini taşın altına koydu.hangi hükümet tasarruf teşvik paralarını ödedi.hangisi İMF ye borcu sıfırladı.hangisi 3.köprüye başladı.havalimanlarını,otoyolları,askerliğin düşmesini,SSK BAĞKUR EMEKLİ SANDIĞI nı hangisi birleştirdi.hangisi bedava kitap,süt dağıttı.hangisi kömür gıda yardimi yaptı.daha sayayımmı.artık saymaktan yoruldum.takdir sizin nankörlük yapmayalım.ama fark etmez.tayyip babamız ne diyor.durmak yok yola devam,ha şunuda unuttum trenlerin hızlı gitmesi ve karadeniz sahil yolları. 10 21 Yanıtla hak yemekle hakli olunmaz: Biz bunlari bilmiyoduk! Dernek yonetmiyorsun ulkenin basbakanisin yapacak. Tug bitmemis yetiminde basbakani bilmem anlata bildimmi? 0 0
  • YAZIK....!: TAYYİP MAHŞERDE KİMİ GÖREVDEN ALACAKSIN ALLAH IN HUZURUNDA SENİ ALİ AĞAOĞLU MU KURTARACAK...HANGİ MEDYA ORGANINA YAPTIKLARINI GİZLETECEKSİN .....BU KADAR MI TATLI DÜNYA HAYATI....ŞU GARİBAN HALKIN RIZKINI YEMEK BU KADAR MI TATLI....ŞUNU BİL Kİ 73 MİLYON HAKKINI HELAL ETSE....BENİM HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN....O POLİS AİLELERİNE ALLAH SABRINI VERSİN....ÇÜNKÜ BİNLERCE POLİSİN ŞEREF VE HAYSİYETLERİYLE OYNADINIZ BE...YAZIK....! 22 5 Yanıtla
  • efe: vay anam vay meyer biz uyuyormuşuz acaba bizmi uyuyoruz polislerde mi suç acaba içerdekilerde süten çıkmış ak kaşık vay be akp böyle yaptıkça hiç seçimlere girmesin çünkü bu milet eski millet deyil ha eskiden cahildi tamam ama şimdi A AA ancak yandaşlardan bide biyatçılardan mesela metiner gibi ne laflardı be 23 3 Yanıtla
  • ozan: isterseniz tüm emniyeti görevde alın. sadece bu dünyada hesap vermezsiniz. öbür dünyada kimseyi görevde alamayacaksınız. bunların hesabını nasıl vereceksiniz 24 2 Yanıtla
  • imdaat hirsis var kimse yokmu: Dun benim polisim diyordun nalin keseri kendine donunce kotu polis oldu hirsizin hicmi sucu yok ey allahim bizi hirsizlardan koru cu.nku yakaliyacak polis kalmadi... 17 8 Yanıtla
  • OKAN61: AKP, Oslo görüşmelerini meşrulaştırmak, PKK'yı siyasete sokmak için yeni bir hareket başlatmıştır. Fırsattan istifade eden kurnazlıkla yıkım projesi adım adım uygulanmakta ve Türkiye uçuruma doğru hızla sürüklenmektedir. AKP, Türk'süz Türkiye planları yapmaktadır. Takip etmekte zorlandığımız hızla gündem değişmekte, ancak asıl takip edilmesi gereken ve milli birliğimizi tehdit eden hususlar gözlerden kaçırılmaktadır. İhanet senaryoları bitmek tükenmek bilmemekte ve Türk Milletinin bütünlüğüne kastedilmektedir. 19 4 Yanıtla
  • ümraniye: asker darbe yapacağına akp ülkede darbe yapıyor halk uyuyor ABD ve AB nerede halk göz göre göre ölüme terkediliyor haçlı seferi dedikleri bu olsa gerek ... 13 8 Yanıtla
  • Sivridil: Ne pislikmis be arkadas bir ay oldu hem de o kadar insan imece oldular hala üstünü kapatmaya calisiyorlar 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement