"15 Milyonluk Kadro Kurarak Eşit Olmayan Bir Mücadele Yapacağız. Bu Bizi Yıldırmıyor" - Son Dakika
Güncel

"15 Milyonluk Kadro Kurarak Eşit Olmayan Bir Mücadele Yapacağız. Bu Bizi Yıldırmıyor"

"15 Milyonluk Kadro Kurarak Eşit Olmayan Bir Mücadele Yapacağız. Bu Bizi Yıldırmıyor"

Başkan Nedim Türkmen, Orduspor Kulübü'nde düzenlediği basın toplantısında Süper Lige çıkışlarını değerlendirerek transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

09.06.2011 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Nedim Türkmen, Orduspor Kulübü'nde düzenlediği basın toplantısında Süper Lige çıkışlarını değerlendirerek transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İlk 11'deki mevcut 6-7 oyuncuyu korumaya çalışacaklarını, sezon açılışını kardeş takım İtalya'nın Fiorentina takımı ile İstanbul'da yapacaklarını belirten Başkan Nedim Türkmen, "Transfer çalışmaları kapsamında Süleyman Youla ile 2 yıllık anlaşma yaptık.

Kaleci Saso Fornenzi ile anlaştık. Milan'la görüşüyoruz. Oradan 2 kiralık oyuncu almayı düşünüyoruz. Portekiz liginden de bir oyuncu alacağız. Görüşmelerimiz sürüyor. Beşiktaş'tan ve Galatasaray'dan talip olduğumuz yabancı oyuncular da var. Beşiktaş'tan Fink'i almaya çalışıyoruz. Onunla ilgili görüşme yapıyoruz. Yine dünyaca ünlü bir futbolcuyla görüşmelerimiz var" diye konuştu.

Orduspor'u 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkardıklarını belirten Başkan Türkmen, "Çok zor dönemlerden geçtik ama umudumuzu hiç yitirmedik. 1 Haziran 2009'da bu takımı Süper Lig'e çıkaracağımızı söyledik ve çıkardık. Bu takımın 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkmasının değerini hepimiz bilmeliyiz. Herkese buradan büyük görev düşüyor" dedi.

Süper Lig'in çok başka bir mecra olduğunu ifade eden Başkan Türkmen şöyle konuştu:

"Süper Lig'de mücadele çok başka. Fenerbahçe buraya gelecek. 300-400 milyonluk takım. Biz taş patlasa 15 milyonluk kadro kurabileceğiz. Eşit olmayan bir mücadele yapacağız ama bu bizi yıldırmıyor. Biz pahalı değil, akıllı transfer yapacağız. Yaklaşık 10 tane yabancı oyuncumuz olacak onlar için evlerini hazırlıyoruz. Durugöl'deki Orduspor Tesisleri'ni ve çim sahayı yeniliyoruz. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel '15 Milyonluk Kadro Kurarak Eşit Olmayan Bir Mücadele Yapacağız. Bu Bizi Yıldırmıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement