15 Nisan Cuma günü hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor, ilkbahar kapıda - Son Dakika
Güncel

15 Nisan Cuma günü hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor, ilkbahar kapıda

15 Nisan Cuma günü hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor, ilkbahar kapıda

Meteoroloji verilerine göre 15 Nisan Cuma günü yurdumuzun iç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

15.04.2022 07:52  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ve Tokat çevreleri ile Sivas'ın kuzey kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU
MARMARA BÖLGESİ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 23°C

Az bulutlu

İSTANBUL °C, 19°C

Az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 21°C

Az bulutlu

KOCAELİ °C, 22°C

Az bulutlu

EGE BÖLGESİ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 19°C

Az bulutlu

DENİZLİ °C, 25°C

Az bulutlu

İZMİR °C, 24°C

Az bulutlu

MANİSA °C, 25°C

Az bulutlu

AKDENİZ BÖLGESİ

Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 26°C

Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu

ANTALYA °C, 23°C

Az bulutlu ve açık

ISPARTA °C, 20°C

Az bulutlu

MERSİN °C, 23°C

Az bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Sivas'ın kuzey çevrelerinin yer yer yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 18°C

Az bulutlu

ÇANKIRI °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 19°C

Az bulutlu

KONYA °C, 19°C

Az bulutlu

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahin ediliyor.

BOLU °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

KASTAMONU °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Tokat ve Artvin çevrelerinin yer yer yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

AMASYA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

SAMSUN °C, 15°C

Çok bulutlu ve yer yer yağmurlu

TOKAT °C, 14°C

Çok bulutlu ve yer yer yağmurlu

TRABZON °C, 13°C

Çok bulutlu ve yer yer yağmurlu

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Bu sabah ve gece saatlerinde Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ERZURUM °C, 7°C

Parçalı bulutlu

KARS °C, 6°C

Parçalı bulutlu

MALATYA °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu

VAN °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 21°C

Az bulutlu

GAZİANTEP °C, 22°C

Az bulutlu

SİİRT °C, 20°C

Az bulutlu

ŞANLIURFA °C, 23°C

Az bulutlu

Son Dakika Güncel 15 Nisan Cuma günü hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor, ilkbahar kapıda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fortnite, Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini oyuna ekliyor
    09:10 Fortnite, Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini oyuna ekliyor

    Fortnite, sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini ve dünyasını oyuna getirerek popüler kültürdeki yerini bir kez daha kanıtlıyor. Oyun içi mağazada, Avatar karakterlerinin kostümleri ve aksesuarları satışa sunulacak. Ayrıca, Epic Games özel etkinlikler ve görevlerle oyunculara ödüller kazandıracak ve Avatar evreninin derinliklerine dalmalarını sağlayacak.

  • EA ve DICE, Battlefield 2042 için son büyük içerik güncellemesini duyurdu
    09:10 EA ve DICE, Battlefield 2042 için son büyük içerik güncellemesini duyurdu

    EA ve DICE, Sezon 7'nin Battlefield 2042 için son büyük içerik güncellemesi olacağını duyurdu. Bu kapsamda sevilen aksiyon-nişancı serisinin yeni oyunu için çalışmaların başlayacağı bildirildi. EA, yeni Battlefield oyunu için kolları sıvadı. EA'de üst düzey yöneticilerden biri olan Byron Beede, Battlefield serisinin geleceği hakkında konuştu. Battlefield 2042 için küçük güncellemelerin devam edeceğini söyleyen Beede; yeni haritalar, silahlar ve araçların artık geliştirilmediğini açıkladı. EA ise Battlefield serisinin uzun vadeli geleceğine olan inancını sürdürüyor. Beede; DICE, Criterion, Ripple Effect ve Motive stüdyolarının artık hem çok oyunculu hem de tek oyunculu Battlefield projeleri üzerinde çalışacağını söyledi.

  • Discord'a anket oluşturma özelliği eklendi
    09:10 Discord'a anket oluşturma özelliği eklendi

    Discord, kullanıcıların kararsız kaldıkları konularda demokratik bir şekilde seçim yapabilmelerini sağlayan anket oluşturma özelliğini duyurdu. Bu özellik, WhatsApp ve Telegram gibi rakip uygulamalarda zaten bulunuyor. Discord'un bu özelliği geç duyurması dikkat çekiyor. Anket oluşturma özelliği kademeli olarak dağıtılıyor, kullanıcılar birkaç gün sonra kontrol ederek kullanabilirler.

  • Intel, Xeon 6 ile sunucu işlemcilerini birleştiriyor
    09:10 Intel, Xeon 6 ile sunucu işlemcilerini birleştiriyor

    Intel, Vision 2024 etkinliği kapsamında yapay zeka ve sunucu işlemcilerini ele aldı. Donanım devi, yakında çıkacak Granite Ridge ve Sierra Forest çiplerini Xeon 6 modeli altında birleştireceğini duyurdu. Bu adımla birlikte Intel, kafa karıştırıcı model isimlerinden uzaklaşmak istiyor. Yeni Xeon 6, üşterilerin Intel'in veri merkezi ürün serisini anlamasını kolaylaştıracak. Intel'in tamamen verimli çekirdek mimarisini kullanan ilk Xeon modeli Sierra Forest olacak. Sierra Forest'ın E-çekirdek tasarımı; ölçeklenebilir bulut ve mikro hizmet yüklerini hedefliyor. Ayrıca watt başına 2,4 kat performans artışı ve 2,7 kat daha fazla verimlilik vadediyor. Xeon 6'nın P-çekirdekleri ise Granite Rapids olarak adlandırılacak. MXFP4 veri formatı için yazılım desteği sunacak. Bu da sunucu işlemlerinde gecikmeyi 6,5 kata kadar azaltacak. Ayrıca Meta Llama-2 gibi yapay zeka modellerinin sunucularda kullanılmasının önünü açacak.

  • Elon Musk: 2025'in sonuna kadar yapay zeka insanlığı geçebilir
    09:10 Elon Musk: 2025'in sonuna kadar yapay zeka insanlığı geçebilir

    Elon Musk, yapay zeka alanındaki atılımların hızlanmasıyla birlikte yapay zekanın 2025'in sonuna kadar insan düzeyinde bir zekaya ulaşabileceğini öngörüyor. Musk'a göre, önümüzdeki yıl belirli alanlarda yapay zeka sistemleri insanlardan daha akıllı olacak ve beş yıl içinde yapay zeka yetenekleri tüm insanları aşacak. Bu tahmin, Musk'ın önceki tahminlerinden daha kısa bir süreyi işaret ediyor ve yapay zeka gelişimindeki ilerlemelerin hızlandığını gösteriyor.


Advertisement