15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Burdur Valisi Hasan Şıldak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

12.07.2018 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valisi Hasan Şıldak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şıldak mesajında, milletin 15 Temmuz 2016'da istiklal ve istikbali uğrunda yeni bir destan yazdığı belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiyi hedef alarak ülke tarihinin en alçak darbe girişimini gerçekleştirmeye çalıştığını dile getiren Şıldak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradeyle yaptığı çağrı üzerine ellerinde bayraklarıyla meydanlara, hava limanlarına koşan aziz milletimiz, vatanına, bayrağına ve demokrasisine olan bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Bu millet vatanı uğrunda şehadete yürüyen, gazi olan 15 Temmuz'un kahramanlarını asla unutmayacaktır.

Aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi tanklara, tüfeklere, helikopter ve uçaklardan atılan mermilere göğsünü siper ederek, bir kez daha iman ve inancın silahlardan üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Devletimiz, tüm kurumları ve güvenlik güçleriyle asil milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain yapılara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadelesine kararlılıkla devam edecektir."

Şıldak, mesajında şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyerek, "15 Temmuz destanını yazan aziz milletimize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement