15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle etkinlik düzenlendi.

13.07.2018 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Doğubayazıt Kaymakamlığı ve Belediyesi ile İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa organizasyonuyla düzenlenen program, Vali Kutlu Aktaş Konferans Salonu'nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Müftü Vekili Bayram Can yaptı.

Açılış konuşmasının ardından 5 dakikalık sala dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda, 15 Temmuz konulu sinevizyon gösterimi sunuldu.

Öğrenciler tarafından seslendirilen şiir dinletisi ve ilahilerin ardından katılımcılara Ankara'nın Altındağ İlçe Vaizi İsa Uysal tarafından 15 Temmuz şehitleriyle ilgili konferans verildi.

Program, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen masa tenisi ve atletizm turnuvalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve yapılan duayla son buldu.

Programa, Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Barış Akgüç, Doğubayazıt 1. Mekanize Tugay Komutan Vekili Albay Murat Dirik, Altındağ İlçe Vaizi İsa Uysal, İlçe Müftü Vekili Bayram Can, din görevlileri, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement