15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli programlar gerçekleştireceği bildirildi.

13.07.2018 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli programlar gerçekleştireceği bildirildi.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kerem Süleyman Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümü nedeniyle kaymakamlık binası önünde yapılacak etkinlikleri vatandaşları davet etti.

Halkın, 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıktığını aktaran Kaymakam Yüksel, şunları kaydetti:

"İhaneti asla unutmayacak, unutturmayacağız. Ülkemizi, devletimizi, milli irademizi gasp etmeye kalkışan FETÖ ve tüm işbirlikçilerine meydanlardan bir kez daha haykıracağız. Milletimizin şanlı direnişini kutlayacak, canını seve seve vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız. 15 Temmuz Pazar akşamı bütün vatandaşlarımızla birlikte Hükümet Konağı önünde gerçekleştireceğimiz 15 Temmuz etkinliğine davet ediyoruz."

Yüksel, tarihçi yazar Talha Uğurluel'in de katılacağı ve saat 21.00'de başlayacak etkinlikler kapsamında tasavvuf müziği dinletisi ve sinevizyon gösterisiyle sona ereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement