15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kavak'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

16.07.2019 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Kaymakam Vekili İbrahim Engin Şenay, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş İsmail Karaköse, İlçe Emniyet Müdür Vekili Seyfettin Güveli, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla hükümet konağı önünden başlayan yürüyüş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kardelen Düğün Salonu önünde sona erdi.

Düğün salonunda devam eden programda saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Belediye Başkanı Sarıcaoğlu konuşma yaptı.

Şenay, burada yaptığı konuşmada, vatan hainlerinin asker elbisesi giyerek darbe girişiminde bulunduklarını ancak vatansever kahraman Türk milletinin müdahale ederek hainlerin emellerine ulaşmasını engellediğini söyledi.

Bu sırada 251 kişinin şehitlik mertebesine ulaştığını hatırlatan Şenay, "Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bir bebek annesiz babasız büyür ama vatansız asla olamaz. Vatanımızın geleceği için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yok. Bu milletin işi destan yazmaktır. 1071'de Malazgirt'te, 1915'te Çanakkale'de, 15 Temmuz 2016'da da bütün vatan toprağında olduğu gibi." ifadesini kullandı.

15 Temmuz belgeselinin izlenmesi, ilahi dinletisi, Müftü Nuh Arslan'ın akşam ve yatsı namazını kıldırıp dua etmesi ve sela okumasıyla program son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement