15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Bolu Valiliği ve Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bolu Şehitliği'nde mevlit programı düzenlendi.

11.07.2017 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valiliği ve Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bolu Şehitliği'nde mevlit programı düzenlendi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu 2. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Muammer Alper, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları, daire müdürleri ve vatandaşların katıldığı programda, Kura'n-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Bolu İl Müftüsü Orhan Genç dua etti.

Şehidin annesi göz yaşlarını tutamadı

Duanın ardından 15 Temmuz şehidi polis memuru Ozan Özen'in mezarına ve diğer şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı, dualar edildi.

Darbe girişimi gecesi görevi başında şehit edilen polis memuru Özen'in annesi Emine Özen, oğlunun mezarına karanfil bırakırken, "Oğlum" diyerek gözyaşları döktü. Şehit annesini, eşi teselli etmeye çalıştı.

Programın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Dualarımız hep şehitlerimizle ve vatanımızın birlik ve bütünlüğü için olacak. Gerçekten hüzünlü bir gün. Bundan bir yıl önce vatanımızın bütünlüğüne, milli iradeye, demokrasiye kasteden hainlere karşı bu şehitlerimiz göğüslerini siper ettiler. Geride bırakacaklarını hiçbir şekilde düşünmeden bu fedakarlığı yaptılar. Biz onların hatırasını ne kadar yad etsek azdır." diye konuştu.

Vatandaşlardan şehitlere ve gazilere layık oldukları saygıyı göstermelerini isteyen Vali Baruş, bu güzel ortamda şehit ve gaziler sayesinde rahat yaşandığını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement