15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dolayısıyla anma programı düzenlendi.

11.07.2017 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Garnizon Komutan Vekili Piyade Üsteğmen Sefa Bal ve diğer ilgililer, darbecilerin 15 Temmuz gecesi Ankara'daki Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlediği saldırıda şehit olan özel harekat polisi Edip Zengin'in Darıca Şehitliği'nde kabrini ziyaret etti.

Ziyarette, tüm şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldıktan sonra, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Başkan Karabacak, yaptığı konuşmada, FETÖ'nün Türkiye üzerindeki hain emellerine kavuşmak için yaptıkları bu darbe girişiminin milletin ülkesine ve geleceğine sahip çıkmasıyla başarısızlıkla sonuçladığını söyledi.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Darıcalı özel harekat polisi Edip Zengin'i rahmetle andıklarını dile getiren Karabacak, "Bütün 15 Temmuz şehitlerimizi ve bu vatan için, bayrak için, din için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Allah bu millete bir daha 15 Temmuzları göstermesin. Bütün terör örgütlerine karşı Cenab-ı Hak birlik ve beraberliğimizi daim etsin. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız." diye konuştu.

Protokol üyeleri, şehitlikten ayrıldıktan sonra Zengin'in ailesini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement