15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

14.07.2017 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

Partisinin İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Bozan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin son dönemlerde karşı karşıya kaldığımız ihanetlerin en büyüğü ve acımasızca olduğunu söyledi.

İç ve dış ihanet şebekelerine rağmen, milletin sahip olduğu iman ateşinin hiçbir zaman söndürülemeyeceğini belirten Bozan, darbeye teşebbüs eden, kanlı FETÖ cunta hareketinin içinde yer alan, milletine kurşun sıkan, meclisine bomba atan canilerden hesap sorulacağını ve en ağır şekilde cezalandırılacağını ifade etti.

Türkiye'de bugüne kadar, engellenenleri saymasak 6 tane darbe yapıldığını anımsatan Bozan şöyle konuştu:

"Bu gibi darbelere maruz kalmamak için, topraklarımız üzerindeki yabancı üsleri kaldırmamız, yerli üretime dayalı güçlü bir ekonomiye sahip olmamız ve inanç değerlerimiz etrafında kenetlenerek birlik ve beraberliğimizi sağlamış olmalıyız.

15 Temmuz darbesinde yaşananlar göstermiştir ki, darbelerin ana üssü, ABD elçilikleri ve İncirlik Hava üssüdür. Dolaysıyla, İslam Birliğini oluşturulması ve ABD elçilik ve üslerinin ciddi olarak takip edilmesi gerekir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement