15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Diyanet-Sen Trabzon İl Başkanı Metin Aydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

15.07.2017 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet-Sen Trabzon İl Başkanı Metin Aydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, 15 Temmuz'un yıl dönümünde şehitleri rahmetle andığını, gazilere ise acil şifalar dilediğini belirtti.

Aziz milletin bu güne kadar birçok badireleri atlattığını, birçok darbeler gördüğünü işaret eden Aydın, "Milletimiz en son 15 Temmuz'da, vatan haini ihanetçilerin kalkışmasına canı pahasına bayrağını eline alarak, hainleri hayal kırıklığına uğratmış vatanına sahip çıkmıştır. Allah'a hamdolsun bugün Türkiye özgürlük ve insan hakları konusunda çok ciddi merhaleler kaydetmiştir." ifadelerini kullandı.

Aydın, milletin tüm zor zamanlarda olduğu gibi, FETÖ ihanetinde de hiçbir siyasi farklılık gözetmeden, görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak meydanlara döküldüğünü, bedenini siper ettiğini ve milli iradeye sahip çıktığını dile getirdi.

Darbe girişimine karşı verilen mücadelede şehit ve gazi olanları anan Aydın, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve devletine bağlı vatansever vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyoruz. 15 Temmuz ihanetinden sonra Türkiye'de İslam'dan bihaber, cahil, teslimiyeti Allah'a değil de kula kullukta arayan, her türlü ahlaksızlığı yol edinmiş, mubah görmüş, vatan, millet ve ümmet düşmanı ihanetçileri lanetliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement