15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Boyabat'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaz Kur'an kursu öğrencileri tarafından anma programı düzenlendi.

15.07.2017 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaz Kur'an kursu öğrencileri tarafından anma programı düzenlendi.

Boyabat Müftülüğü Kur'an kursu öğrencileri, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi bahçesinde anma programı gerçekleştirildi.

Kaymakam Fatih Aksoy, burada yaptığı konuşmada, tankın, topun, tüfeğin, uçağın karşısında sadece ve sadece imanı, inancı, yüreğiyle karşı duran Türk milletinin 15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları doldurduğuna dikkati çekti.

Türk halkının 15 Temmuz gecesinde dik duruşu, cesareti, feraseti ile göğüslerini siper ettiğini vurgulayan Aksoy, kahraman şehitler ve gazileri minnetle yadettiklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da insanların o gece "Vatanım ve bayrağım canımdan, malımdan, anamdan babamdan, çocuklarımdan daha değerlidir." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine meydanları belirtti.

Türk milletinin, çok destanlar yazdığını, çok zaferler kazandığına işaret eden Çakıcı, "Zalimlere, Haçlılara karşı çok destanlar yazıldı ama 15 Temmuz destanı farklıydı. İçimizden çıktı FETÖ'nü köpekleri. Bayrağımız, namusumuz, İslam ve şerefimizle oynamaya kalktılar. Bu millet hainlere imamlarımızın selasıyla 'dur' dedi. Bu çocuklarımıza Kur'an öğreten, duygulu anları bize yaşatan öğreticilerimize de özellikle teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Müftüsü İsa Sağlam da başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere canlarını vatan, millet, din, mukaddesat için feda eden aziz şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Önceki darbelerde ezanların susturulduğunu dile getiren Sağlam, 15 Temmuz gecesi ise ezan ve selaların darbecileri susturduğunu söyledi.

Anma programında daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu, çeşitli gösteriler sahnelendi.

Programa İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Ercan Karakurt, Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serdar Yener, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement