15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

15.07.2017 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Vali Karadeniz, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkeyi bölüp parçalamaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti.

Birlik ve bütünlük içerisinde olunduğu sürece hain odakların hedeflerine ulaşamayacağını vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:

"Sizleri bugün evinizde, yerinizde ziyaret etmek istedik. İl protokolü olarak her zaman yanınızdayız, bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ülke için canını seve seve feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Berat Satıoğlu ise, kendilerini ziyaret eden Vali Karadeniz başta olmak üzere protokol üyelerine teşekkür etti.

Satıoğlu, devletin birliği ve bütünlüğü için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Osman Aydın, tüm şehitler için dua etti.

Ziyarette Vali Kardeniz'e, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Garnizon Komutanı ve Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Sadettin Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Kastamonu 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Ergün Cebeci ve kurum müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement