15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Bartın ve Zonguldak'ta, vatandaşlar, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında "demokrasi nöbeti" tuttu.

17.07.2017 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın ve Zonguldak'ta, vatandaşlar, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında "demokrasi nöbeti" tuttu.

Bartın'da ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara, bazı sivil toplum kuruluşları tarafından çay ve tatlı ikramı yapıldı.

Bartın Valisi Nusret Dirim, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un Türk milleti için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Türk milletinin, FETÖ'cü hainlerin tezgahladığı darbe girişimine karşı ciddi bir duruş gösterdiğini ifade eden Dirim, şunları kaydetti:

"Ben bundan sonrası için de hiçbir hain oluşumun asla milletimizin iradesine ipotek koyacağına inanmıyorum. Artık bu tarz örgütler, milletimizi teslim alamayacak. Türk milletinin tüm dünyaya ülkemizin birlikteliğini göstermesi son derece önemli. Geleceğimizin adeta sigortası olan bu duruşumuz, birlikteliğimizi devam ettirmemiz, dünyaya çok güzel bir mesaj veriyor."

Zonguldak

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yılında, Zonguldak'ta çok sayıda vatandaş "demokrasi nöbeti" tuttu.

Madenci Anıtı önündeki programda, Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganı attı.

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sinevizyon gösteriminin yapıldığı nöbette, şehitler için dualar edildi.

Bu arada, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, vatandaşlara pilav ikram etti.

"Demokrasi nöbeti" selaların okunmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement