15 Temmuz Destanı Takvim Oldu - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Destanı Takvim Oldu

15 Temmuz Destanı Takvim Oldu

Balıkesir Altıeylül Belediyesi ’15 Temmuz Destanı’nı 2017 yılı takvimi olarak bastırdı.

16.11.2016 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Altıeylül Belediyesi '15 Temmuz Destanı'nı 2017 yılı takvimi olarak bastırdı.

Altıeylül Belediyesi 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmamak için tanklara ve mermilere göğsünü siper eden şehit ve gazileri anısına 2017 yılı "15 Temmuz Destanı" takvimi bastırdı.

Altıeylül Belediyesinin, kuşe kağıda 26 sayfa olarak düzenlendiği takvimin ön sayfasında Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun 15 Temmuz ile ilgili yazısından sonra her sayfada direnişin fotoğrafları ve Ahmet Arif, Necip Fazıl Kısakürek, O.Şefik Gökyay, Mehmet Akif Ersoy, Nazım Hikmet Ran, Mustafa Kemal Atatürk, Arif Nihat Asya ve Yunus Emre'nin şiirleri ve veciz sözlerinin yer alıyor.15 Temmuz direniş fotoğraflarının bulunduğu 26 sayfalık takvim görenler tarafından çok beğenilirken, takvime vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Altıeylül Belediye Başkanı Kafaoğlu, 15 Temmuz'da milletin tanklara göğsünü siper ettiğini ve vatanını, milletini seven vatandaşların her akşam demokrasi nöbetlerine katıldığını belirterek, Altıeylül Belediyesi olarak '15 Temmuz hain kalkışmayı unutturmamak ve Gelecek nesillere 15 Temmuzu en doğru şekilde anlatmak için bu takvimi geleceğe damga vuracak belge olarak hazırladık" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Destanı Takvim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement