15 Temmuz Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika
Yerel

15 Temmuz Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Küçükçekmece Belediyesi’nin ulusal ölçekli düzenlediği ve 18 yaş üstü tüm katılımcılara açık olan 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor.

11.11.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi'nin ulusal ölçekli düzenlediği ve 18 yaş üstü tüm katılımcılara açık olan 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, Küçükçekmece Belediyesi'nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milletinin dik duruşunu ortaya koyan fotoğraf karelerini ödüllendirmek için düzenlediği '15 Temmuz Fotoğraf Yarışması'nın ödül törenine ev sahipliği yapacak.

Ünlü fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar, Ozan Sağdıç, Sami Uçan, Ahmet Çağlar ve Mustafa Binol'un jüri üyesi olduğu ve 694 fotoğrafçının bin 983 fotoğrafla katıldığı yarışmada, 7 fotoğraf derece aldı. Toplamda 50 fotoğraf da sergilenmeye hak kazandı. Ödüllerini Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in elinden alacak olan yarışmacıların heyecanına sahne olacak ödül töreni sonrası, sanatçılar Ömer Karaoğlu ve Saleh Sabr de konser verecek.

Yarışmada birinci olan fotoğraf; 10 bin TL, ikinci 7 bin 500 TL, üçüncü 5 bin TL, mansiyon ödülünü kazanan ise 2 bin TL ile ödüllendirilecek. Küçükçekmece Belediyesi özel ödülü bin 500 TL olarak belirlenirken, sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine de 200 TL para ödülü verilecek.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onayıyla düzenlenen '15 Temmuz Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni 13 Kasım Pazar saat 18.00'de Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Temmuz Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement