15 Temmuz Konulu Resim ve Afiş Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Konulu Resim ve Afiş Yarışması Sonuçlandı

Güngören Belediyesi tarafından 2017-2018 Güngören Ligi kapsamında düzenlenen "15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü" konulu resim ve afiş yarışmasının kazananları belli oldu.

15.01.2018 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi tarafından 2017-2018 Güngören Ligi kapsamında düzenlenen "15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü" konulu resim ve afiş yarışmasının kazananları belli oldu.

Güngören Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin 15 Temmuz darbe girişimi karşısında halkın ortaya koyduğu direnişi özgün bir biçimde eserlerine yansıttığı yarışma sonuçlandı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerden anaokulu 1. 2. 3. ve 4. sınıf birincilerine hediye çeki, ortaokul ve lise birincilerine 1 tam altın, ikincilere 1 yarım altın, üçüncülere 1 çeyrek altın hediye edilecek.

Resim yarışmasının anaokulu kategorisinde, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Hatice Nisa Kurtoğlu birinciliği elde etti. Aynı dalda ilkokul kategorisinde ise 1. sınıf birincisi Dr. Lütfi Kırdar İlkokulu öğrencisi Elif Sude İnan, 2. sınıf birincisi Haznedar Abdi İpekçi İlkokulu öğrencisi Beril Altunalev, 3.sınıf birincisi Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Feyza Durmuş ve 4. sınıf binicisi ise Dr. Lütfi Kırdar İlkoluku öğrencisi Nisan Çebi oldu.

Ortaokul kategorisinde ise birinciliğe Ali Fuat Cebesoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ecrin Arıkan, ikinciliğe Tozkoparan Ortaokulu öğrencisi Sıla Yürekli, üçüncülüğe ise Ali Fuat Cebesoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karabal değer görüldü.

Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi'nden Semiha Dündar, resim yarışmasının lise kategorisinde birinci, aynı kategoride Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Tulum ikinci, aynı liseden Kadir Emir Kabadaş üçüncü oldu.

Afiş yarışmasının ortaokul kategorisinde ise Ali Fuat Cebesoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Amine Elif Önel'in çizdiği afiş birinci olurken, Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Sıla Keser'in afişi ikinciliğe layık bulundu. Aynı kategoride Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Fatma Kel'in çizdiği afiş ise üçüncülüğü elde etti.

Lise kategorisinde ise Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nafia Küçük birinci, Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Güneş ikinci, aynı okuldan Furkan Akdaş üçüncü oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Konulu Resim ve Afiş Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement