15 Temmuz şehidi Hamuryen için mevlit okutuldu - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz şehidi Hamuryen için mevlit okutuldu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan polis memuru Halil Hamuryen için Erciş'te mevlit okutuldu.

12.07.2019 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan polis memuru Halil Hamuryen için Erciş'te mevlit okutuldu.

Vanyolu Camisi'nde düzenlenen programda Hamuryen ve tüm şehitler için mevlit ve Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Camideki programın ardından kaymakamlık önünde, vatandaşların 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki görüşlerini yazabilecekleri kürsü ve defter bırakıldı.

Deftere ilk yazıyı yazan Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu, 15 Temmuz'un demokrasi zaferi, milli birlik ve beraberliğin en önemli göstergelerinden biri olduğunu söyledi.

15 Temmuz gecesi, Çanakkale ve İstiklal savaşlarında olduğu gibi milletin tek yürek olarak istiklaline ve istikbaline halel getirmediğini vurgulayan Mehmetbeyoğlu, "FETÖ hain çetesi tüm devlet geleneklerini çiğneyerek gizli bir ajandayla devletin yönetimini ele geçirmeye çalışmış ancak milletimizin, ülkemizin bekası için fedakarca bir direniş göstererek terör örgütünün planlarına engel olmuştur. FETÖ ile mücadelenin bir beka meselesi olduğu akıllardan hiçbir zaman çıkarılmamalıdır. FETÖ terör örgütüyle olan mücadele yurt içi ve yurt dışında hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir." diye konuştu.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Acar, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın, kurum amirleri, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz şehidi Hamuryen için mevlit okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement