15 Temmuz şehitlerini anan Bakan Gül'ün gözleri doldu, boğazı düğümlendi - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz şehitlerini anan Bakan Gül'ün gözleri doldu, boğazı düğümlendi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 15 Temmuz Sempozyumu'nun açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokakları ve meydanları dolduran vatandaşların cesaretine vurgu yapan Bakan Gül'ün şehitleri anarken gözleri doldu, boğazı düğümlendi.

13.07.2020 20:00  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün 15 Temmuz Sempozyumu'nda şehitlerin adlarını anarken gözleri doldu, boğazı düğümlendi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül; Üsküdar Belediyesi, Marmara Üniversitesi ve 15 Temmuz Derneği ortaklığında hazırlanan IV. Uluslararası 15 Temmuz Sempozyumu'nun açılışında konuştu. 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokakları ve meydanları dolduran vatandaşların cesaretine vurgu yapan Bakan Gül, 15 Temmuz'un kendisine ne hissettirdiğini aktardı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Bakan Gül, 15 Temmuz gecesini anlattığı sırada duygusal anlar yaşadı. 15 Temmuz şehitleri anan Gül'ün gözleri doldu, boğazı düğümlendi.

Bakan Gül, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

15 Temmuz gecesi, tarihimizin hem en büyük ihanetlerinden birine hem de milletimizin eşsiz destansı bir direnişine tanık olduk. Bu destanı unutmadık, unutmayacağız. 17 yaşında şehadete koşan Abdullah Tayyip Olçok, arkasında evladını bırakan şehit özel harekat polisi Demet Sezen'i nasıl unutabiliriz. 28 Şubat sürecinde idamla yargılanan ve o destansı gecede şehit düşen Halil Kantarcı kardeşimizi, darbe girişimini haber alır almaz sokağa çıkarak ruhlarını ve kalplerini 1 dolara satan hainlerin karşısında duran İlhan Varank hocamızı her zaman minnetle anacağız. Yine şehadete koşar adımlarla giden kahraman askerimiz Ömer Halisdemir'i asla ve asla unutmayacağız.

15 Temmuz şehitlerini anan Bakan Gül\'ün gözleri doldu, boğazı düğümlendi

Son Dakika Güncel 15 Temmuz şehitlerini anan Bakan Gül'ün gözleri doldu, boğazı düğümlendi - Son Dakika


Advertisement