15 Temmuz Şehitlerini Gökyüzünde Pankart Açarak Andı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehitlerini Gökyüzünde Pankart Açarak Andı

15 Temmuz Şehitlerini Gökyüzünde Pankart Açarak Andı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Babadağ’dan yamaç paraşütü ile uçuş yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, gökyüzünde "15 Temmuz’u unutturmayacağız" yazılı pankart açtı.

15.07.2018 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Babadağ'dan yamaç paraşütü ile uçuş yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, gökyüzünde " 15 Temmuz'u unutturmayacağız" yazılı pankart açtı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması ve bu uğurda şehit olanları anmak için gökyüzünde pankart açtı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yamaç paraşütü pilotu Emrah Karayiğit ile İlçe Başkanı Sarıhan, Babadağ'daki 1700 metre yüksekliğindeki piste çıktı. Hazırlıklarının ardından uçuş yapan Sarıhan, gökyüzünde "15 Temmuz'u unutturmayacağız" yazılı pankart açtı. Sarıhan'ın gökyüzündeki uçuşu pilotun aksiyon kamerası ile görüntülendi.

Ölüdeniz Belcekız'e iniş yapan Sarıhan, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iradeli yönlendirmesi ve Türk milletinin dik duruşuyla bertaraf edildiğini hatırlattı. Şehitlerin anısına farklı bir etkinlik yapmak istediklerini söyleyen Sarıhan, "Ülkemizin her köşesi çok güzel. Bu güzelliklerde yabancıları ağırlıyoruz. Eğer 15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olsaydı kendi yurdumuzda yabancı olarak kalacaktık. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Memleketimizin başına böyle bir musibet bir daha göstermesin" dedi.

Sarıhan, 15 Temmuz gibi olayların bir daha yaşanmaması adına dikkat çekmek amacıyla gökyüzünde pankart açtığını dile getirdi. Sarıhan, 15 Temmuz'da şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitlerini Gökyüzünde Pankart Açarak Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement