15 Temmuz'un Bilinmeyen Öyküsü" Programı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz'un Bilinmeyen Öyküsü" Programı

Doğubayazıt ilçesinde şair-yazar Senai Demirci'nin katılımıyla "15 Temmuz'un Bilinmeyen Öyküsü" konulu şiir ve söyleşi programı düzenlendi.

24.03.2018 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğubayazıt ilçesinde şair-yazar Senai Demirci'nin katılımıyla " 15 Temmuz'un Bilinmeyen Öyküsü" konulu şiir ve söyleşi programı düzenlendi.

Yazar Demirci, Doğubayazıt Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Vali Kutlu Aktaş Spor Salonunda düzenlenen programda, din görevlileri, öğretmen ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Programın açılış konuşmasını yapan Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ulaş Akhan, 15 Temmuz şehitlerini saygıyla yad ettiklerini söyledi.

Akhan, "Vatanın ve milletin bölünmezliği uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimize minnettarız. Rabbim hepsinden razı olsun, mekanlarını cennet eylesin." dedi.

Daha sonra söz alan şair ve yazar Demirci, sinevizyon gösterisi eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılan darbeler ve muhtıralarla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişiminde şehit olan vatandaşların yaşam öykülerinin de katılımcılara aktarıldığı programda duydu dolu anlar yaşandı.

Program sonunda Doğubayazıtlılar ile bir araya gelen Demirci, katılımcılara 15 Temmuz şehitleriyle ilgili "250 Yüz" isimli kitabını hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz'un Bilinmeyen Öyküsü' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement