15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Binler Esenler'de Demokrasi Nöbetine Katıldı - Son Dakika
Politika

15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Binler Esenler'de Demokrasi Nöbetine Katıldı

15 Temmuz'un yıl dönümünde binler Esenler'de Demokrasi Nöbetine katıldı Binlerce vatandaş Esenler'de Demokrasi Nöbeti tuttuİSTANBUL - 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde binlerce vatandaş demokrasiye sahip çıktığını göstermek için Esenler'de Demokrasi Nöbeti tuttu.

16.07.2017 03:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'un yıl dönümünde binler Esenler'de Demokrasi Nöbetine katıldı

Binlerce vatandaş Esenler'de Demokrasi Nöbeti tuttu

İSTANBUL - 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde binlerce vatandaş demokrasiye sahip çıktığını göstermek için Esenler'de Demokrasi Nöbeti tuttu.

Esenler Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında hain darbe girişiminin yıl dönümü gecesinde binlerce vatandaş Dörtyol Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti tuttu. Nöbete, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, şehit yakınları, gaziler ve binlerce vatandaş katıldı. Gecede 1 yıl önce FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar dualarla anılırken gaziler için şifa dilekleri yinelendi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşların coşkusuyla devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlar hep bir ağızdan tekbirler getirdi.

"Hangi tezgahı kurarsanız kurun bu oyun Allah'ın izniyle bu topraklardan geri tepecek"

15 Temmuz'un ardından 1 yıl sonra yine demokrasiye sahip çıktıklarını ifade eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki onlar uçaklarını ne kadar uzaklara kaldırırlarsa kaldırsınlar bilsinler ki her şey hilalin altındadır. Bilsinler ki dünyanın hangi yerinde hangi şartlarda hangi tezgahı kurarsanız kurun bu oyun Allah'ın izniyle bu topraklardan geri tepecek. İşte biz 15 Temmuz akşamında bize yöneltilen namlulara bu millet bunu söyledi. Bu millet öylesine bir haykırış yaptı ki millet olmayı yeniden tarif etti. Osmanlının torununun nasıl olacağını dünyaya yeniden tarif etti" dedi.

15 Temmuz\'un Yıl Dönümünde Binler Esenler\'de Demokrasi Nöbetine Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Binler Esenler'de Demokrasi Nöbetine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement