15 Yaş Milli Takımlar Hazırlık Maçı - Son Dakika
Yerel

15 Yaş Milli Takımlar Hazırlık Maçı

15 Yaş Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti'ni 5 1 mağlup etti.

30.01.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Yaş Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile yaptığı hazırlık maçından 5-1 galip ayrıldı.

Manavgat ilçesindeki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Önder Turgay Demirdak, Hasan Günal ve Ahmet Eken hakem üçlüsü yönetti.

Teknik direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı milli takım sahaya Ozan Can Oruç (Altınordu), Ramazan Emirhan Civelek (Galatasaray), Bekir Melih Gökçimen (Galatasaray), Ozan Muhammed Kabak (Galatasaray), Ercan Şirin (Gençlerbirliği), Kerem Atakan Kesgin (Bucaspor), Recep Gül (Galatasaray), Sefa Akgün (Trabzonspor), Muzaffer Kahrıman (İstanbul Başakşehir), Atalay Babacan (Galatasaray), Enes İslam İlkin (Samsunspor) ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Petr Janousek yönetimindeki Çek Cumhuriyeti takımı ise Simon Pechacek, Rostislav Suchochleb, Marek Sima, Martin Bejbl, Miroslav Leskovjan, Michal Beran, Lukas Husek, Denis Plecity, Filip Kaloc, Vojtech Silhan, Zbynek Koropasek 11'i ile sahada yer aldı.

Karşılaşmada milli takımın gollerini Atalay Babacan (3), Recep Gül ve ikinci yarı oyuna giren Yusuf Emre Baran attı. Çek Cumhuriyeti'nin golünü ise Denis Plecity kaydetti.

15 Yaş Milli Takımı, 1 Şubat Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile bir karşılaşma daha yapacak.

"Keyif veren futbol ortaya koydular"

15 Yaş Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Ustaömer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmadaki futbolcuların ilk defa milli forma giydiklerini söyledi.

Sporcuların yeni futbola başladıklarını anlatan Ustaömer, "Kuruluş amacımız 15 Yaş Milli Takımını kurup hazırlamak. Maçta ilk yarıda biraz heyecanlandılar ama ikinci yarı gerekeni yaptılar. Güzel futbol oynadılar. Keyif veren futbol ortaya koydular. Farklı bir galibiyet aldılar ama bizim için skordan önemli olan oyundu. Onu da çok iyi oynadılar" dedi.

Oyuncuları tebrik eden Ustaömer, ileriki dönemlerde de maçların, turnuvaların devam edeceğini dile getirdi. Ustaömer, amaçlarının bu takımdan A Milli Takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 15 Yaş Milli Takımlar Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement