15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı! - Son Dakika
3.Sayfa

15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı!

Mersin'de 15 yaşındaki bir lise öğrencisi, kendisinden yaşça oldukça büyük bir şahıs tarafından tehdit edilerek kaçırıldığını ve 3 gün boyunca cinsel istismara uğradığını iddia etti. Genç kız, Özgecan Aslan'ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, hala yaşadığı dehşetin izlerini taşıdığını söyledi.

04.12.2019 23:02  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de 15 yaşındaki lise öğrencisi, bir şahıs tarafından kaçırıldığını ve 3 gün boyunca cinsel istismara uğradığını iddia etti. Özgecan Aslan'ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, ailesiyle tehdit edildiğini öne sürülen kız çocuğu, serbest bırakılan şahsın cezalandırılmasını istedi.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan lise 2'nci sınıf öğrencisi Z.G.K. (15), kendisinden yaşça oldukça büyük bir şahıs tarafından kandırıldığını ve tehdit edilerek kaçırıldığını öne sürdü. 3 gün boyunca alıkonulduğunu ve bu süre boyunca da birçok kez cinsel istismara uğradığını iddia eden Z.G.K, cep telefonuyla arkadaşının annesinden 'Beni kurtarın' diye yardım istediğini, telefon sinyalinin geldiği yeri tespit eden polis tarafından bulunduğunu ve kurtarıldığını anlattı. Z.G.K, daha sonraki süreçte annesi ve babasıyla birlikte Çocuk İzleme Merkezine gittiklerini ancak orada şikayetçi olmadığını söyleyerek, "Çünkü beni ailemle tehdit etti. Dayımın en küçük oğluna zarar vereceğini söyledi. Benim yüzümden kimseye zarar gelmesini istemediğim için şikayetçi olmadım. Daha sonra annemlere anlattım ve şu anda şikayetçiyim. Cezasını çeksin. Bu, kimsenin yanına kalmasın istiyorum" ifadelerini kullandı.

15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı!

"GECELERİ TEK UYUYAMIYORUM"

Özgecan Aslan'ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, hala yaşadığı dehşetin izlerini taşıdığını ifade eden Z.G.K, kendisini çok kötü hissettiğini vurgulayarak, "Akşamları hiç uyuyamıyorum. İçimdekini kendime bile anlatamıyorum. Kendime anlatamadığımı size de anlatamıyorum. Çok korktum ve hala da korkuyorum. Her an sanki kapıdan geleceklermiş gibi hissediyorum. Bazen babama bakarken onları görüyorum. İyice psikolojim bozuldu. Üç gün ne olduysa her akşam onlar geliyor aklıma. 'Beni bulmasalardı onların elinde ne hale gelirdim' diye düşünüyorum. Geceleri tek uyuyamıyorum, ablama sarılıp yatıyorum. Akşam yatarken sayıklıyormuşum" dedi.

"KENDİME SÖZ VERDİM, POLİS OLACAĞIM"

Ailesinin, yaşananların ardından kendisine çok iyi davrandığını belirten Z.G.K, "Şu an tek isteğim okuluma gitmek. Okula giderken karşıma çıkarlar, bir şey olur diye annemler beni açık öğretime yazdırdılar. Ablam, kardeşlerim okula gidiyor, ben gidemiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Okula gitmek istiyorum. Polis olmak istiyorum. Çünkü başıma gelenleri belki başkaları da yaşayacak. Ben de sesini duyuramayan insanlara el uzatmak istiyorum. Kendime bir söz verdim; polis olacağım. O insanların içeri girmelerini, diğer insanlarınsa rahatlıkla nefes almalarını sağlamak istiyorum" diye konuştu.

15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı!

"ÖZGECAN'IN VİDEOSUNU İZLETEREK ÇOCUĞUMA TECAVÜZ ETMİŞ"

Kızlarının yaşadıklarının ardından yaklaşık bir ay önce Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan aile, CİMER'e de dilekçe yazarak şikayetini bildirdi. Aile şimdi her iki şikayetin de sonucunu bekliyor. Çocuğunun kaybolduğunu, üç gün boyunca bulamadıklarını, daha sonra kaçırıldığını öğrendiklerini söyleyen Anne Nergis K., "Çocuğumu ben aldım ama nasıl aldım? Üç gün içinde ne yaşadığımı bilemedim. Kaçıran şahıslar bir aydır dışarıda geziyor. Üç gün boyunca çocuğumun sağ mı ölü mü olduğunu bilemedim. Adaletten yardım istiyorum. Benim çocuğum yandı, başka anne-babaların çocukları yanmasın, böyle bir olay yaşamasın. Davacıyım ve bu şahısların cezalarını çekmelerini istiyorum. Özgecan'ın videosunu izleterek çocuğuma tecavüz etmiş. Gereken neyse yapılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Baba Derviş K. de, "Büyüklerimizden adalet istiyorum. Bu şahısların cezalarını çekmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 15 yaşındaki lise öğrencisi, 3 gün boyunca cinsel istismara uğradı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • Adalet: Herkezin evladı var okulla da göndermeyelim dışarı çıkarmayalim yeter artık idammn 173 4 Yanıtla
  • YETER: CEZAA iDAMMN 129 1 Yanıtla
  • Yağmur : Allah belanızı versin sizin yerin dibine batın adi şerefsizler çocuk ya sizin çocuğunuz yok mu 113 4 Yanıtla
  • Feryal: Kıza cok üzüldüm... suçluyu tutup Hadım yapsınlar,,,hadım yasası gelsin artık başka çare yok.... 85 3 Yanıtla Dilo: Ya iftira varsa ne olacak 2 4 Feryal: Suçunu itiraf edince kanitlar tamamsa,, iyice araştırsınlar emin olsunlar,,,, sonra HADIM...bi daha kimseye zarar veremesin... 0 0
  • umut: yakalarlar 3 gün yatar çıkar...idam 70 3 Yanıtla
  • şeref: bunu yapan adiler tabiki en ağır cezayı almalı elbette anlamadığım kızın kendisinden yaşça baya büyük biriyle ne işi vardıki bu kişide yada kişiler kızı kandırıp kaçırdılar ? 38 5 Yanıtla Volkan: Seref bi Daha oku haberi guzelce basligini degil tamamini oku kizi kandirmis bide on bes yasinda nasil kandirdiysa kizi. 1 0
  • Andsmero: Kizda suc yooksa adami tutuklasinlar 23 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Pendik'te çocuk parkında yangın: Alevler metrelerce yükseldi
    18:58 Pendik'te çocuk parkında yangın: Alevler metrelerce yükseldi

    Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde bulunan Şehit Burak Güneş Parkı'nda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sırasında çocuk oyun grupları alev alev yandı. Yangın anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı
    18:53 Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen denetimde, izinsiz çalışan 8 yabancı uyruklu kadın yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otelin masaj salonunda yapılan denetimde, çalışma izni olmadan istihdam edildiği belirlenen Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu kadınlar yakalandı. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.

  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement