15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık - Son Dakika
Güncel

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık

Diyarbakır'da 15 yaşındaki kızı kaçıran kişi, aile üyeleriyle yaptığı görüşmede "Ben 5-6 tane kız kaçırmışım, çoğu da 15 yaş altında ve buna rağmen kimse bize bir şey yapamadı. Siz de bir şey yapamazsınız" dedi.

14.11.2018 11:38  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yanlarında misafir ettikleri ve adını Taner bildikleri 25 yaşındaki şahıs tarafından 15 yaşındaki kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile, şikayet için gittikleri karakolda bir şok daha yaşadı. Şahsın gerçek isminin farklı olduğunu öğrenen ve kaçıranlarla yaptıkları görüşmede birçok kez bu yolla kız kaçırdıklarını öğrenen aile, bir an önce kızlarının bulunmasını istiyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesi Karabaş Mahallesinde ikamet eden 4 çocuklu Güler ailesinin 15 yaşındaki kızları Berfin yaklaşık 10 gün önce ortadan kayboldu. Baba Mehmet Salih Güler'in iddiasına göre, 3 ay önce mahalleye gelen yörükler, evlerinin yanında bulunan ve kardeşine ait olan boş eve yerleşti. Üç ay boyunca aileyle iyi komşuluk ilişkileri yürüttüklerini hatta ailenin 25 yaşındaki ve adını Taner bildikleri oğulları için 15 yaşındaki kızları Berfin'i istediklerini belirten Güler, kızının yaşının küçük olması ve lisede okuması nedeniyle olumsuz cevap verdiğini söyledi. Sonra iş için Sakarya'ya giden Güler, eşinden gelen telefonla şok yaşadı. Kızları Berfin'in Taner tarafından kaçırıldığını öğrenen baba Güler, apar topar Diyarbakır'a geldi. Karakola şikayete giden Güler, şikayet ettiği Taner'in gerçek isminin M.K. olduğunu öğrendi. Kızını kaçıran aileyle telefonla görüştüğünü ve ailenin kendisine "Biz böyle çok kız kaçırdık, bize bir şey yapamazsınız" dediğini iddia eden Güler, biran önce kızının bulunmasını istiyor.

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık

"ADINI TANER DİYE BİLİYORDUK"

İnşaat sektöründe çalıştığını ve sık sık gurbete gittiğini ifade eden Mehmet Salih Güler, kızının kaçırıldığını öğrendikten sonra yaptığı şikayette Taner'in gerçek isminin M.K. olduğunu öğrendiğine dikkat çekerek, "Geldiğimde yörükler tarafından kaçırıldığını öğrendim. Pencereden kaçırmışlar. 3 ay bizim yanımızda yemeğimizi yediler, suyumuzu içtiler. Her şeyimizi biliyorlar. Bildikleri için gece saat 03.00'da çocuğumu pencereden çıkarıp götürmüşler. Götüren aile bellidir. Babası B.K ve annesi S.K.' da M.K.'yi azmettirmişler. Çocuğun ismini daha önce Taner olarak biliyorduk. Kaçırma olayından sonra jandarmaya bildirdik. Yapılan araştırmada Taner değil de M.K. olduğunu öğrendik. Kızım kaçırıldıktan iki gün sonra annesini aramış ve 'Anne ben iyiyim, kendi rızamla gittim. Merak etmeyin. Farz edin ki kızınız ölmüş' demiş. Bu şekilde konuşması bana göre bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Kaçıran 25 yaşında. Kızımı daha önce istediler. Sadece onlar değil birçok kişi istedi. 'Çocuktur, daha 15 yaşında ve okuyor veremem' dedim. Kızım da 'ben okulumu okuyorum veteriner olacağım' diyordu. Çocuğun aklına girdiler ne yaptılar ne ettilerse bilmiyorum. Çocuğumun nerede olduğunu bilmiyorum. Çocuğun ailesi nerede olduklarını biliyor. Bir türlü söylemiyorlar" dedi.

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık

"5-6 TANE KIZ KAÇIRDIK, KİMSE BİZE BİR ŞEY YAPAMADI"

Kızı kaçırıldıktan sonra çocuğun babasıyla görüştüğünü aktaran Güler, şunları kaydetti: "Üç ay boyunca yemeğimizi suyumuzu içtiniz ama bana bu ihaneti yaptınız dedim. Bana söylenen, 'Ben 5-6 tane kız kaçırmışım, çoğu da 15 yaş altında ve buna rağmen kimse bize bir şey yapamadı. Siz de bir şey yapamazsınız. İstediğinizi yapın' dedi. Çocuğumu kaçırmak için sinsice evimize sızmışlar. Zaten çocuğum 15 yaşından küçük olduğu için evlendiremem. Kim olursa olsun. Şu anda kimleri kimleri devreye sokuyorlar. Kaç tane adam girdi araya. 'Çocukları evlendirelim' diyorlar. Ben buna karşıyım."

Genç kızın ailesi perişan durumda;

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık
15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık
15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık
15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık
15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Kişiden Kan Donduran Sözler: Biz Böyle Çok Kız Kaçırdık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • Seyyah.: Yahu fizik yaşı yeterli görünüyor. Sokaklara düşüp arkadaşlık kurup yatıp kalmasından iyidir. Evlensin insan gibi. Kağıda bağlı kalmayın fizik yaşına baktırın. 5 92 Yanıtla
  • İhtiyar Delikanlı: Görünüme göre karar verilmez. Kanun var nizam var. Dağ başı değil burası. Bu adam da kaşınıyor. Ne mafyalar bitirildi. Kendini Allah zannetmesin. Adamın aklını alırlar. Devlet ile aşık atılmaz. 96 1
  • Bayburtlu: Kız da yasına uygun yaşasaymıs ben bile heycanlandım yası 15 den büyük gibi 4 46 Yanıtla
  • SEYYAHIN TIMARCISI: SEYYAH AKILLI OL KOÇUM İSTEYEN İSTEDİĞİNİ KAÇIRSIN EVLENSİN ZORLA GÜZELLİK OLMAZ BEYİNSİZ CAHİL... SENİN KIZINI 14 YAŞINDA KAÇIRSA NE OLDUĞU BELİRSİZ İNSANLAR KABUL EDECEKMİSİN 11 1
  • Lazoglu: hadı fızık yası sozunu gectım de evlensın ınsan gibi demıssın ya, evet insan gibi evlensin. kacırmak nedır? 12 0
  • Trabzonlu: Büyükte olsa küçükte olsa fenaymuş 1 6
  • Niğ deli: Doğru demişsin be toprağım içim bi hoş oldu)) 1 4
  • Mardinli: He baboo canlı heycanlı 1 4
  • hülya: baba orda kızı kaçırılmış yardım bekliyor bulunması için aile perişan sizin yorunlarınıza bakın ayıp ayıp başka bir şey söylenmez sizin gibi sizin kızınız kardeşinizde olabilirdi 3 2
  • Burak: Valla bende 1 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement