15 Yaşındaymış Gibi Rol Yaptı Başına Büyük İş Açtı! - Son Dakika
Dünya

15 Yaşındaymış Gibi Rol Yaptı Başına Büyük İş Açtı!

ABD'de aslında 23 yaşında olan kız, 15 yaşından küçük erkeklerden hoşlandığı için kendini olduğundan küçük gösterdi. Ancak durumu fark eden sevgilisinin annesi kıza dersini verdi.

21.10.2015 09:22  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada pek çok kişi olduğundan farklı davranabiliyor. Hatta bazıları kendisini tamamen farklı biriymiş gibi tanıtabiliyor. Bu da özellikle gençlerin ve çocukların sosyal medyada çok daha dikkatli olmalarını gerektiriyor. ABD'de yaşanan bir olay durumun ne kadar ciddi olabileceğini ortaya çıkarttı.

GERÇEK YAŞI ORTAYA ÇIKINCA BAŞINA İŞ AÇTI

Sosyal medyada yabancılarla tanışıyor musunuz? Tanışırken ne kadar güveniyorsunuz? Siz bu sorunun cevaplarını düşünürken biz size ibretlik bir olayı aktaralım. Anna Areola-Hernandez adlı bir kadın ABD 'de pek çok sosyal medya hesabı üzerinden yaş grubu oldukça düşük erkeklerle tanışıyor ve iletişim kuruyordu. Çektiği fotoğraflardan, paylaştığı iletilere kadar tamamen 15 yaşında bir genç kız olduğu imajını yaratan Hernandez, gerçek yaşı ortaya çıkınca başına büyük bir iş açtı!

KURBANININ ANNESİ TAKİBE ALDI

Aslında 23 yaşında olan ve Arziona'da yaşayan Hernandez, 15 yaşından küçük erkek çocuklarına karşı ilgi duyuyordu ve onlarla ilişki kurmak için sosyal medyayı bir silah olarak kullanıyordu. Pek çok farklı erkek çocuğuyla ilişki yaşayan Hernandez en son 6 ay süren bir ilişkisindeki "kurbanının" annesinin gazabına uğradı. 13 yaşındaki oğlunun yeni kız arkadaşından şüphelenen anne, Hernandez'i takibe aldı ve onun 23 yaşında olduğunu öğrenince polise ihbarda bulundu.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

Hernandez'in Snapchat, Tinder, Facebook, Tango, Twitter ve daha pek çok sosyal medya hesabını takibe alan polis, genç kadının kurduğu tuzağı tüm boyutlarıyla ortaya çıkarttı. Polisin hazırladığı raporda Hernandez yaşları 13-15 arasında değişen pek çok genç erkekle Hernandez'in defalarda cinsel ilişki yaşadığı yer alıyordu. "Tiny Hernandez" ve "Ana Hernandez" rumuzlarını kullanan genç kadının çok başarılı bir şekilde 15 yaşında olduğuna herkesi inandırdığı görülüyordu.

12 ayrı suçtan yargılanacak olan Hernandez'in durumu ABD'de ilginç bir olayı da ortaya çıkarttı.

15 Yaşındaymış Gibi Rol Yaptı Başına Büyük İş Açtı!

Son Dakika Dünya 15 Yaşındaymış Gibi Rol Yaptı Başına Büyük İş Açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Dursun: Kürt kızlarıda türk erkek bulmak için az rol yapmıyorlar 42 79 Yanıtla
  • Hdp : Iyy tam bir akp benziyor 26 74 Yanıtla Demirtas sanki: Demirtas daha cok benziyor 18 7
  • papatya beyaz: hey gidi makyaj sen nelere kadirsin 50 0 Yanıtla
  • SELiN: kemalisler buraya toplanmis. 12 16 Yanıtla duygu: Kemalist 8 3
  • deli yürek: her kızın hayali genc olmak :) 11 8 Yanıtla Ecem YILMAZ: Hem kiz diosun hem genc .zatenkiz genctir degilmi.bu haberdeki kiz zaten genc fakat cocuk goruntusu vermeye calisiyormus.;))) 2 3
  • Masallah: Olsun ben alirim 7 6 Yanıtla
  • Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı
    16:15 Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı

    Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisi Elsina Khayrova ile ilişkisi sona ermesine rağmen, eski eşi Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Cruise'un ekibi röportajın yayılmasından rahatsızlık duyuyor ve Cruise'un çekimlerde olduğu için eski eşinin olumsuz açıklamalarıyla uğraşmak istemediğini belirtiyor. Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umutlu olduğu söyleniyor.

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement