16,7 milyonluk piyango! Büyük ikramiye 5 günde 3 kez aynı ilçeye çıktı - Son Dakika
Ekonomi

16,7 milyonluk piyango! Büyük ikramiye 5 günde 3 kez aynı ilçeye çıktı

Süper Loto, Sayısal Loto ve On Numara'nın 25-29 Haziran arasındaki çekilişlerinde büyük ikramiyeyi Ankara Çankaya'da oynayanlar kazandı. 3 çekilişte toplam 16,7 milyon lira verildi.

07.07.2020 09:24  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango'nun 5 gün içindeki yaptığı 3 ayrı çekilişte büyük ikramiye Çankaya'ya vurdu. 5-29 Haziran günlerinde yapılan On NumaraSayısal Loto ve Süper Loto'da toplam 16 milyon 685 bin liralık büyük ikramiye, Çankaya'dan kupon yatıran talihlilerin oldu.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Süper Loto'nun 25 Haziran tarihinde yapılan çekilişinde 6 rakamı tek kişi bildi ve büyük ikramiye olan 14 milyon 819 bin TL, Ankara Çankaya'daki talihlinin oldu.

SAYISAL LOTO VE ON NUMARA DA ÇANKAYA'YA GİTTİ

27 Haziran'da yapılan Sayısal Loto'da ise 1 milyon 360 bin TL olan büyük ikramiye Ankara'nın Çankaya ilçesi ve Yenimahalle İlçesi'ne gitti.

29 Haziran'daki On Numara'da da 10 sayısı bilen tek kişi Çankaya'dan çıktı ve 506 bin 812 TL kazandı.

İLÇENİN ŞANSI YÜKSEK

Geçtiğimiz yıllarda da büyük ikramiye Yenimahalle ve Çankaya'ya vurmuştu. Milli Piyango yetkilileri İstanbul, Ankara ve Antalya'nın en yüksek oyun oynama hasılatına sahip olduğunu bu nedenle bu üç ilin ilçelerine piyango vurma olasılığının daha fazla bulunduğunu belirtiyorlar.

BU ŞAİBE İDDİALARI SORUŞTURULMALI

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, "Milli Piyango çekilişlerinde artık süreklilik arz eden şaibe iddiaları, ayrıntılı bir şekilde soruşturulmalı'' dedi. Tarhan sözlerine şöyle devam etti: "Milyonlarca vatandaşın parası ve umudu üzerinden yapılan çekilişte yetkililerin tavrı, Milli Piyango'ya olan güveni bir kez daha sarstı. Bakanlık sorduğumuz sorulara ne cevap verecek merakla bekliyoruz."

16,7 milyonluk piyango! Büyük ikramiye 5 günde 3 kez aynı ilçeye çıktı

Son Dakika Ekonomi 16,7 milyonluk piyango! Büyük ikramiye 5 günde 3 kez aynı ilçeye çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Xxx: Bu işte bir iş var bence 2 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Herşey kurmaca milli piyangonun kendi adamları pandemi den dolayı başka uzak illere gidip önceden belirledikleri sayıların kuponları yatıramadıkları için Ankara’da bulundukları içindir yaşım 40 15 yaşından bu yana sayısal,on numara,şans topu, milli piyango her hafta oynarım sayısal ve süper lotoda 3 ü on numarada 7 yi Piyangoda amorti ve son 3 rakamı geçemedik 2 0 Yanıtla
  • yorumcu: zaten ankaraya cıkması hep şans milyonda bir olan şans yine ankara hep şans bu şans:) 2 0 Yanıtla
  • Antalya: Demir örem milli piyangonun başına geçti piyango bayileri bayiligi iptal etti nöter bile çekilişte avantasını alıyor 2 0 Yanıtla
  • Wtf: Kötü günler geride kaldı, önümüzde dahada kötü gunler var 2 0 Yanıtla
  • muro afacan: yaklasık 30 senedir oynarım son 20 yılda sayısal super on numara hic 4 tutmadı sans topu hic onn numara hic cıkanıda görmedim etrafımda bir kez gisede denk geldi garip birsay varmi diye gelmis 5 bulmus 8 bin aldı ben bile sevindim artık devletin bir el atması lazım ama el atsın derken simdiki gibi yandaşlara degil gercek sanslı olan kazansın anlamında 2 0 Yanıtla sesa1: DEVLET EL ATAMAZ , ÖZELLEŞTİRİLDİ DEMİRÖREN ALDI :D :D :D 0 0
  • lewo: 3 kere değil yillardır ankaraya çıkıyor 2 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Nedir bu Çankaya Türkiye de başka ilçe mi yok çıkacak yok en çok burada oynanıyormuş ta çıkma ihtimali yüksekmişte falan filan bırakın bu hikayleri her sene aynı şeyler kurmaca hileden başka birşey değil insanların umutları ile oynamayın yazık kesin hile vardır Nerden bileceğiz en çok Çankaya da oynandığını bu çekilişler kesin araştırılsın milli piyango çekiliş görevlilerinin hepsini değiştirsinler ha buarada bir müddet Çankaya ya uğramaz tepkilerden sonra 2 0 Yanıtla
  • Aha: Yabancıya gitmesin. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement