16 Çocuk İçin Toplu Sünnet Töreni - Son Dakika
Yaşam

16 Çocuk İçin Toplu Sünnet Töreni

16 Çocuk İçin Toplu Sünnet Töreni

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları (ASTED) Grubu tarafından organize edilen toplu sünnet töreni ilgi gördü.

30.08.2017 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları (ASTED) Grubu tarafından organize edilen toplu sünnet töreni ilgi gördü.

Namık Tuncel ile eşi Alman uyruklu eşi Sandy Tuncel tarafından organize edilen sünnet organizasyonunda 16 minik erkekliğe ilk adımını attı.

Ayvalık halkı başta olmak üzere Ayvalık Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşen organizasyonda; 16 çocuk davul-zurna eşliğinde gezdirildikten sonra Ayvalık, Burhaniye ve Edremit Devlet Hastaneleri'nde hijyen koşullarda sünnet ettirildi.

Bu işlemin ardından 1 hafta sonra Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde görkemli bir eğlence organize edildi.

Davetlilere; tavuklu pilav, meyve suyu, höşmerim ve pasta ikramlarının yapıldığı sünnet düğününde, Ayvalıklı Piyanist Murat ile sahne performansıyla gönüllerde taht kuran yakışıklı sanatçı Özgür Özgül gönüllü olarak ücretsiz sahne aldı.

Organizasyonun altından eşiyle birlikte başarıyla kalkan ASTED'in Genel Koordinatörü Namık Tuncel, düzenledikleri organizasyona destek veren herkese teşekkür etti.

Sünnet olan her çocukla hassasiyetle ilgilendiklerini anlatan Namık Tuncel, "Sünnet organizayoumuza katılan dar gelirli ailelerin çocuklarına moral olması için organizasyonumuzu; Havran'da Koca Seyit Anıtı, Burhaniye'de Ören Plajları, Dikili'deki Aşıklar Şelalesi, Edremit'teki Hasanboğuldu Mesire alanlarında gezdirdik. Çocuklarımızın sünnet sonrasındaki durumlarını öğrenmek için her çocuğumuzu ayrı ayrı evlerinde ziyaret ederek sağlık durumlarını yakında takip ettik ve onlara çeşitli hediyeler de verdik. Çocuklarımızı sünnet kıyafetleri için özel olarak İzmir'e götürdük. Tüm bunları yaparken çocuklarımızın ekonomik durumları sıkıntılı olan aileleriyle aramızda çok güzel dostluklar oluştu. Onların hayır dualarını almak bizim için çok ayrı bir anlam teşkil ediyor. Başta Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 16 Çocuk İçin Toplu Sünnet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement