16. Emniyet Mensupları Çocukları Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı - Son Dakika
Güncel

16. Emniyet Mensupları Çocukları Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı

16. Emniyet Mensupları Çocukları Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, İl Emniyet Müdürlüğü'nün geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni'ne katıldı.

20.06.2013 14:20  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkı'ın eşi Nurten Tülay Çapkın'ın organize ettiği "16. Emniyet Mensupları Çocukları Toplu Sünnet Şöleni" Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde (PEKOM) yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personelin çocuklarının Sünnet Şöleni'ne; İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, MİT Başkanı Aydın Demir'in eşi Nuran Demir, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun eşi Zeliha Kavuncu, çok sayıda emniyet mensubu eşi ile sünnet edilecek çocuklar ve aileleri katıldı.

Nurten Çapkın, şölende kendilerini yalnız bırakmayan Neval Güler ve Gül Mutlu'ya duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Program Yetenek Sizsiniz yarışması ile tanınan Burak Şanlı ve Kıvanç Özkönü'nün birbirinden ilginç illüzyon gösterileri ile başladı.

Sonrasında Neval Güler, Gül Mutlu, Nurten Çapkın ve Saadet Gülbaran çocuklara kına yaktı. Davul zurna eşliğinde kına yakılan çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

Ünlü sanatçı İsmail YK'nın şarkıları ile renk kattığı şölende, çocuklar gönüllerince eğlendi. İsmail Yk'nın şarkılarına eşlik eden çocuklar, sanatçı ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

16. Emniyet Mensupları Çocukları Sünnet Şöleni toplu pasta kesilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 16. Emniyet Mensupları Çocukları Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement