16 Yaşında Karar Verdi, 18'e Bastığı Gün Bekaretini Satılığa Çıkardı - Son Dakika
Dünya

16 Yaşında Karar Verdi, 18'e Bastığı Gün Bekaretini Satılığa Çıkardı

İngiltere'de yaşayan İtalyan model, 16 yaşında aldığı kararı hayata geçirerek 18 yaşına basar basmaz bekaretini satılığa çıkardı.

16.01.2018 11:30  Güncelleme: 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 yaşındaki İtalyan model Nicole, ailesine bir ev satın almak ve iyi bir eğitim alabilmek için bekaretini satılığa çıkardığını açıkladı.

TEKLİFLER 1 MİLYON EURODAN BAŞLADI

16 Yaşında Karar Verdi, 18'e Bastığı Gün Bekaretini Satılığa Çıkardı

Genç model tekliflerin 1 milyon eurodan (4.6 milyon Türk Lirası) başladığını söyledi.
Bekaretini en yüksek teklifi veren kişiye sunacağını söyleyen Nicole, modelliğin yanı sıra hala bir öğrenci. 16 yaşındayken bekaretin ne kadar değerli olduğunu fark ettiğini söyleyen genç kız, tekliflerin artmasını umut ediyor.

EĞİTİMİNE ÖNEM VERMEK İSTEMİŞ

Nicole, "Benden daha yaşlı bir erkekle bir ilişki içindeydim, ancak bekaretimi, sevdiğim adamla ve gelecekte evlenmek istediğim adamla kaybedeceğim kararına vardım. Bana hayatının boyunca benimle kalmak istediğini, beni sevdiğini ve benimle bir ailesi olmasını istediğini söyledi, ancak sadece 16 yaşındaydım ve korktum, bu yüzden onunla ayrılmaya karar verdim" dedi.

Bunun üzerine kafası karışan Nicole, eğitimine önem vermesi gerektiğini düşünümüş ve Cambridge'de işletme okumak için İngiltere'ye taşınmaya karar vermiş.

16 YAŞINDAKYEN KARAR ALMIŞ

16 Yaşında Karar Verdi, 18'e Bastığı Gün Bekaretini Satılığa Çıkardı

Güzel model, "İyi bir eğitim istedim, bu nedenle internet üzerinden araştırma çalışmalarımı finanse etmek için araştırmalara başladım ve bir dizi açık artırma ilanıyla karşılaştım. Kendilerini 3,1 milyon sterlin (3,5 milyon euro) satan kızlar buldum. Ben de 18 yaşıma girdiğimde aynı şeyi yapmaya karar verdim." diyor. Nicole "Çalışmalarımı finanse etmek, ablam ve aileme yardım etmek ve aileme bir ev satın almak için mümkün olduğunca çok çaba harcamayı umuyorum" diye de ekliyor.

"KORKUYORUM"

Nicole biraz korktuğunu itiraf etse de açık artımayı kazanan adamın kendisine iyi davranacağına inandığını söylüyor.

16 Yaşında Karar Verdi, 18\'e Bastığı Gün Bekaretini Satılığa Çıkardı

Son Dakika Dünya 16 Yaşında Karar Verdi, 18'e Bastığı Gün Bekaretini Satılığa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • oha oldum: ulkemizde bu tur haberler yayinlanmasin genclerin ahlaki duzeniyle oynanmasin yeter be 35 1 Yanıtla
  • Adalet: Yaptığınız bu haberler den dolayı sizi kınıyorum Türk gelenek ve göreneklerine asla uymayan bu haberlerin gençlerimize kötü örnek olacağını düşünüyorum 23 1 Yanıtla
  • MeLih : Kız hiç tipim değilsin.Senden daha güzelleri bedavaya veriyo. 18 5 Yanıtla
  • Pınar T.: Aynı şeyi bende yapmak istiyorum 9 14 Yanıtla
    yok artik: ne gecicek eline canim para icin mi bu sekil de kendini pazarlican nerde kaldi Türklük nerde kaldi ahlak aferinnnn 4 5 Matkap: Pınar sana benden 1tl 2 0
  • Nursena bozdoğan: Bende yapmak istiyorum 20 bin lira yeterli 7 14 Yanıtla
    Nursena Bozdoğan: Kadircim boş konuşma ver 20 bini senin olsun 3 2 yok artik: zihniyetsiz genclik mi olucaksiniz yorumlara Allah islah etsin bide nursena demis adina bu adi kirletme utanmaz rezil 0 0
  • Hatis: Bazilariniz yorumuna bakiyorumda kadina verilen degeri gözler önüne sermis oldunuz yok danaya girecez vs bu tarz kendini satan insanlarinda kötü bir örgnek oldugu acik ve net böyle sacma gereksiz haberleri yayinlamanizda ne kadar akla mantiga sigar bilemiyorum 16 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement