16 yaşındaki amca kızını ikinci eş yapmak istedi, reddedilince kurşun yağdırdı - Son Dakika
3.Sayfa

16 yaşındaki amca kızını ikinci eş yapmak istedi, reddedilince kurşun yağdırdı

16 yaşındaki amca kızını ikinci eş yapmak istedi, reddedilince kurşun yağdırdı

Diyarbakır'da akılalmaz bir olay yaşandı. Evli ve 7 çocuk babası şahıs, amcasının 16 yaşındaki kızını kendisine eş yapmak istedi. Amcasının kızıyla annesinin bu teklifi reddetmesi üzerine daha da ısrarcı olan şahıstan kurtulmak isteyen genç kız, çareyi bir arkadaşıyla evlenmekte buldu. Yaşanan bu gelişmeyi öğrenen amca oğlu ise anne ve kızını kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan genç kız yaşam destek ünitesiyle hayata tutunurken, kaçan saldırgan aylardır yakalanamadı.

10.05.2021 09:36  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 yaşındaki E.K., Bismil'in Derik köyü Selamet mezrasında annesi ve kardeşleriyle yaşıyordu. Babasını 12 yıl önce kaybetmişti. Mezrada 13 hane vardı ve herkes birbiriyle akrabaydı.

"SEN BENİM OLACAKSIN"

İki yıl önce, evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş (37), E.K'yı ikinci eşi olarak istediğini söyledi. E.K. ve annesi şiddetle karşı çıktı. Reddedilen Aslan Karakaş, silahını kuşanıp, evlerinin önünde tehditkâr tavırlarla dolaşmaya başladı. "Sen benim olacaksın, başkasıyla evlenirsen seni de o kişiyi de öldürürüm" diyordu.

ÇAREYİ BİR ARKADAŞIYLA EVLENMEKTE BULDU

Hürriyet'in haberine göre; E.K.'nın annesi, Aslan Karakaş'ı şikâyet etti, ancak gördüğü baskılar nedeniyle şikâyetini geri çekmek zorunda kaldı. E.K., yaşadığı baskı ve tacize dayanamayarak 7. sınıfta okulunu bırakmak zorunda kaldı. İş o kadar ileri gitmişti ki Aslan Karakaş'ın eşi, E.K.'nın annesine giderek, "Kızını bize ver, ben ona ev alır döşerim" dedi. E.K.'nın annesi de onu kovdu. Evinin balkonuna dahi çıkamaz hale gelen E.K., bir arkadaşıyla evlenmeye karar verdi.

İkinci eş yapmak istediği amca kızı tarafından reddedilince kurşun yağdırdı

GENÇ KADIN VE ANNESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Bunu duyan Aslan Karakaş, 4 Şubat 2021 günü, E.K. ve annesi evlerinin önünde otomobile binecekleri sırada kurşun yağdırdı. E.K., vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Araçta ise 30 kurşun izi vardı. Hastaneye kaldırılan E.K., bir hafta sonra biraz kendine geldiğinde Aslan Karakaş'ın silahlı saldırısına uğradığını söyledi. Olaydan sonra kaçan Aslan Karakaş ise yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

"HERKES ANNEMİ SUÇLUYOR"

E.K.'nın ablası H.G., yaşananlara isyan ederek, "Adamın evi arandığında bir sürü ruhsatsız silah çıktı. Balıkesir Susurluk'taki ablasında kaldığını duyduk. Mardin'de de dayıları var. Kardeşim orada can çekişirken Aslan Karakaş'ın eşi Remziye Karakaş, anneme para teklif edip şikâyeti geri çekmesini istedi. Bütün akrabalar annemi ve bizleri suçluyor 'Neden vermediniz kızı, bak ne oldu' diye. Kimse bu adama dur demedi. O kadar pişmanız ki hiçbirimiz bir şey yapamadık. Hepimiz suçluyuz. Başka yerde olsaydı herkes ayaklanırdı ve o adam yakalanırdı" dedi.

Son Dakika 3.Sayfa 16 yaşındaki amca kızını ikinci eş yapmak istedi, reddedilince kurşun yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Xxl: Hdp li vekillerin bölgelerinde çok olağan olan bu konulardan haberi varmıdır? Cevap:yoktur 63 21 Yanıtla Ayda : Her kurumun Yetki alani bellidir partielle alakasi yoktur herhangi bir parti bir suçluyu yakalama yada cezalandirma yerkisi varmidir ? 18 18 Xz: O zaman kontadaki olayları yada Kayseri'deki ve diğer illerdeki olaylarında oradaki belediye ve partilere yıkalım saçmalık olmazmı 17 10
  • Hukuk yok: Ulkede hukuk yok. Emniyet yok malesef. Aslinda emniyet isterse 24 saatte yakalar. Garip 59 3 Yanıtla
  • Kamburadan Cemil: 7 çocuğun var ikinci eş olarak rahmetli abinin kızını almak istiyorsun hemde zorla.Hem katil hem sapık. 39 4 Yanıtla Yalnışokumuşsun reis:): Abisinin kızıyla değil, amcasının kızıyla evlenmek istemiş nerenle okuduğunu merak ediyorum:) 29 6
  • Adana: Diyarbakır da cinayet gasp herşey olur. Diyarbakır'lı hangi ile gitse orada asayiş olayları çıkar. Büyükşehirlerde yaşadıkları mahallelerde ev fiyatları çok düşük olur. Bu ilde ohal ilan edilsin evlere baskın düzenlensin. Silahlardan arınsın 32 9 Yanıtla Zırto: Ulan zırto, güneşe ateş eden canlı, Türkiyede suç oranı nerede diye bir şey var diyarbakır ilk 10 da bile değil, adanalı zırto ikinci konuya gelince diyarbakır daki evler Türkiyedeki en lüx evler 1.5 milyona daireler satıkıyır ne boğaz manzarası var nede deniz doğa manzarası neredeymiş bu ucuz düşük evler. senin gibi zevzekler yüzünden adanaya zarar veren vermeye çalışan çok patavatsız kişiler var size sağlam bi çakmak lazım. 13 5
  • hazal yılmaz: Oralarda normal böyle şeyler ,yazık 26 15 Yanıtla Hazal yılmaz: Sen çok düştün oralara galiba baksan iyi biliyorsun 1 5
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement