Adanalı Lise Öğrencisi Ayşegül'den 15 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Adanalı Lise Öğrencisi Ayşegül'den 15 Gündür Haber Alınamıyor

Adana'da "okula gidiyorum" diyerek evden ayrılan lise öğrencisi Ayşegül Yolcu'dan 15 gündür haber alınamıyor. Hakkındaki tek ipucu ise, geçen gün gelen gizemli telefon.

03.01.2017 09:44  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lise öğrencisi Ayşegül Yolcu, her gün olduğu gibi 2 hafta önce de okulun yolunu tutmuştu. Annesine okuldan dershaneye geçeceğini bildirdi. Ancak dershaneye gitmediği öğrenilen Ayşegül'e 15 gündür ulaşılamıyor. Birkaç gün önce gelen telefon ise, kaçırıldığı veya kaçtığı iddialarını güçlendiriyor.

DERSHANEYE GİTMEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi, 100. Yıl Mahallesi'nde oturan 16 yaşındaki lise öğrencisi Ayşegül Yolcu, 19 Aralık 2016 tarihinde "okula gidiyorum" diyerek evden çıktı. Okuldan da dershaneye gideceği belirtilen Ayşegül Yolcu akşam eve dönmedi. Annesi Fatma Yolcu (32) telefonu kapalı olduğu için kızına ulaşamadı. Anne, dershaneyi telefonla arayıp sorduğunda ise kızının dershaneye gelmediğini öğrendi. Kızının izine rastlayamayan aile polise başvurdu ancak kızlarından 15 gündür haber alamadı.

Adanalı Lise Öğrencisi Ayşegül'den 15 Gündür Haber Alınamıyor

GİZEMLİ TELEFON: ONLAR BİRİBİRİNİ SEVİYOR

Anne Fatma Yolcu, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek, 15 gündür sesini duymadığını söyledi. Yolcu, "Kızım kaybolduğundan beri perişan olduk. Bunu kelimelerle anlatamıyorum. Onunla o günden sonra görüşemedim. Sadece bir kişi gizli numaradan arayıp 'Onları aramayın. Onlar birbirini seviyor. Evlenecekler.' diyerek telefonu kapattı. Ben kızımı ne olursa olsun kabul ediyorum. O evine dönsün başka bir şey istemiyorum. Ne olur bana kızımı bulun" dedi.

Adanalı Lise Öğrencisi Ayşegül'den 15 Gündür Haber Alınamıyor

Adanalı Lise Öğrencisi Ayşegül\'den 15 Gündür Haber Alınamıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adanalı Lise Öğrencisi Ayşegül'den 15 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement