İki Çocuk Babası Çiftçi: 160 TL'lik Borç için Bana Tecavüz Ettiler - Son Dakika
Güncel

İki Çocuk Babası Çiftçi: 160 TL'lik Borç için Bana Tecavüz Ettiler

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya'da 160 TL'lik borcunu ödemediği gerekçesiyle halı yıkamacı iki kişinin tecavüzüne uğradığını iddia eden şahıs, şüphelilerden şikayetçi oldu.

24.05.2019 10:12  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da çiftçilik yapan iki çocuk babası 55 yaşındaki C.H. 160 TL'lik borcunu ödemediği gerekçesiyle halı yıkamacısı iki kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheliler F.S. ve A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 22 Mayıs günü saat 04.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Kevşirler Mahallesi'nde meydana geldi. Döşemealtı İlçe Jandarma Karakolu'na giden C.H. 160 TL borçlu olduğunu belirttiği halı yıkamacı F.S. ile arkadaşı A.A.'nın tecavüzüne uğradığını öne sürerek şikayette bulundu.

"TANIDIĞIM İÇİN KAPIYI AÇTIM"

İfade tutanağında başına gelenleri anlatan C.H. evindeki halıları yıkattığı için borçlu olduğu yıkamacı F.S.'nin arkadaşı A.A. ve tanımadığı 3 kişiyle sabah erken saatlerde evine geldiğini belirterek, "Ben F.S. ve A.A'yı tanıdığım için kapıyı açtım. F.S. bana "Neden borcunu ödemiyorsun?" dedi. Ben de borcumun bir kısmını ödediğimi, geri kalan kısmını ise 3-5 gün sonra ödeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine F.S. beni ittirerek kanepenin üzerine uzattı. Bana, küfretti. Ardından A.A. ve F.S. beni darbetti. Diğer 3 erkek evime girmedi ve olaya karışmadı" dedi.

İki Çocuk Babası Çiftçi: 160 TL'lik Borç için Bana Tecavüz Ettiler

SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ardından A.A. ve F.S.'nin kendisini odaya zorla götürdüğünü anlatan C.H. ifadesini söyle sürdürdü: "Önce A.A., ardından F.S. bana tecavüz etti. Daha sonra evimden ayrıldılar. Ben de utandığım için bu saatte jandarmaya başvurdum. Vücudumda yapılacak tüm muayenelere rızam vardır. Konut dokunulmazlığımı ihlal eden, beni hürriyetimden yoksun bırakan, tehdit edip, hakarette bulunan, darbeden ve vücuduma cinsel organlarını sokmak suretiyle fiili livatada bulunan A.A. ve F.S.'den şikayetçi ve davacıyım."

ŞÜPHELİLER ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Şikayet üzerine F.S. ve A.A., jandarma tarafından gözaltına alındı. İki şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen C.H.'nin muayenesinde ise fiili livatanın gerçekleştiğine dair kesin bulgular saptandığı sonucuna varıldığı belirlendi. C.H.'nin avukatının, Adli Tıp Kurumunun bu raporunun ardından, iki şüphelinin serbest bırakılması kararına itiraz edeceği öğrenildi.

İki Çocuk Babası Çiftçi: 160 TL\'lik Borç için Bana Tecavüz Ettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Çocuk Babası Çiftçi: 160 TL'lik Borç için Bana Tecavüz Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (93)

  • madafaka: bu pisliklerlerin olduğu yerlerde cocuk yetiştirmeye çalışıyoruz 48 1 Yanıtla Kadın : Bunlarin sokakta kaybolmuş bir çocuğu bulduklarını düşün? ?????!! Rabbim bunları yetiştiren nasıl aile?!! Ben cocuguma karincaya basma diyorum. Ben mi yanlış yoldayım 9 0 Volkan : 3 çocuk yapanlar pişman olacaksınız 0 0
  • pis fakir: serbest mi bırakıldı.? şaşırdık mı?hayırrrr 44 0 Yanıtla
  • ABDULMECİT: bu ülkede makarnaya kömüre oyunu satarsan memleket bu hale gelir işte yargı adalet hak hukuk işçiye emekliye zam petrole elektriğe zam bu memlekette olabilecek herşeye bir kişi karar veriyor işte memleketimdeki durum birde bunun adını utanmadan ileri demokrasi koymuşlar bu ülkede koyunlar me me me me lemeye devam ettiği sürece bu ülke hep böyle açlıkla sefalete devam edecektir hani müslümanızyaharam yemeyiz ama haramdan beslenmektende geri kalmayız siztem bu 33 7 Yanıtla
  • Adalet mi ? : Türkiyede adalet diye bir kavram yoktur. 32 2 Yanıtla
  • perçin: Bu kararı aklı olmayan zeka özürlü biri de verebilir.Neden yıllarca hukuk okunur... 34 0 Yanıtla
  • Tırt: Bu adamları ekonominin başına getirecen. Vergi borcunu ödemeyen kendi düşünsün. 21 11 Yanıtla
  • adil: kiyamet kopsun yeter bu kadar çirkeflik 30 1 Yanıtla
  • Serdar: Tamam kabul borç namustur aldınsa vereceksin yanlız 160 tl için tecavüz eden allah muhafaza 16bin falan olsa adamı öldürecekler demekki tecavüz var konuta zorla girme var adamlar serbest şimdi bu adamlar gelip bu adamı neden şikayetci oldun derse vede allah korusun daha beter şeyler olursa kim verecek hesabını 29 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement