17 Saatlik Güney Marmara Yelken Yarışının Galibi Eker Oldu - Son Dakika
Spor

17 Saatlik Güney Marmara Yelken Yarışının Galibi Eker Oldu

17 Saatlik Güney Marmara Yelken Yarışının Galibi Eker Oldu

Eker BYK Trofesi III. ayak Güney Marmara Kupası, 2-3 Mayıs tarihlerinde Tirilye-Bandırma, Bandırma-Tirilye coğrafi rotasında yapıldı.

07.05.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eker BYK Trofesi III. ayak Güney Marmara Kupası, 2-3 Mayıs tarihlerinde Tirilye- Bandırma, Bandırma-Tirilye coğrafi rotasında yapıldı. Gece seyri de yapılan 70 millik yarışlarda IRC sınıfında Eker Yayık Ayran birinci, Evolution ikinci olarak olurken, Destek sınıfında da Mermaid teknesi zorlu yarışı tamamlayarak kendi sınıfında birinci oldu.

Bursa Yelken Kulübü desteği ve Eker sponsorluğunda hayata geçirilen Eker-BYK Trofesi'nin 2015 yılı III. ayağı "Güney Marmara Kupası" 2-3 Mayıs tarihlerinde Tirilye'den start aldı. 2 gün süren ve gece seyrinin de yapıldığı 70 millik yarışlarda Trilye- Bandırma, Bandırma-Trilye coğrafi rotasında gerçekleşti. Adalar grubunda ( Sedef Adası, Fener Adası, Hali Ada, Mola Bankı) seyredilerek, yeniden Tirilye'ye dönülen yarışlarda, IRC sınıfında Eker Yayık Ayran birinci, Evolution ikinci olarak olurken, Destek sınıfında da Mermaid teknesi zorlu yarışı tamamlayarak kendi sınıfında birinci oldu.

Ödül töreninde konuşan Bursa Yelken Kulubü'nün yeni başkanı Yavuz Tavus, "Göreve gelir gelmez bu kadar büyük bir organizasyon ile bu yarışı takip etmek benim için çok büyük bir gurur. Böyle uzun rotalı yarışları aslında biri yaz, biri sonbahar ya da ilkbahar dönemi olmak üzere senede 2 kere yapmak gerekir. Bunu hayata geçirmek bizim için çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Her türlü hava ve her türlü deniz şartlarına rağmen yarış başarı ile bitirildi. Herkesi tek tek tebrik ediyorum, çok teşekkür ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 17 Saatlik Güney Marmara Yelken Yarışının Galibi Eker Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement