17 yaşındaki Beyza'dan 3 gündür haber alınamıyor - Son Dakika
Güncel

17 yaşındaki Beyza'dan 3 gündür haber alınamıyor

17 yaşındaki Beyza\'dan 3 gündür haber alınamıyor

MERSİN'in Silifke ilçesinde, 3 gün önce markete gitmek için evden çıkan Beyza Karabulut (17) geri gelmedi.

09.05.2020 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in Silifke ilçesinde, 3 gün önce markete gitmek için evden çıkan Beyza Karabulut (17) geri gelmedi. Polis Beyza'yı bulmak için çalışma başlatırken, ağabey Ferdi Karabulut kaçırıldığından şüphelendiklerini belirtip "Beyza eve bağlı neşe dolu bir insan. 3 gündür arıyoruz ama bulamadık. Kardeşimi görenlerin yerini bilenlerin polise bilgi vermesini istiyoruz" dedi.

Silifke Celal Bayar Caddesi Zeytinli Camii civarındaki evinden 3 gün önce markete gitmek için çıkan Beyza Karabulut, geri gelmedi. Bunun üzerine meraklanıp, mahallede arama yapan Karabulut ailesi, bir sonuca ulaşamayınca polise haber verdi.  Gelen polis ekiplerince Beyza'yı bulmak için arama çalışması başlatıldı. Çalışmalarda şu ana kadar bir ize rastlanılmadı.

Beyza'yı her yerde aradıklarını ancak bulamadıklarını, genç kızın evden çıkarken kimliği de dahil hiçbir eşyasını yanına almadığını belirten ağabeyi Ferdi Karabulut, kardeşinin kaçırıldığından şüphelendiklerini dile getirdi. Silifke'ye yeni taşındıklarını bu nedenle Beyza'nın hiçbir yeri bilmediğini ve koronavirüs nedeniyle de evden çıkmasının yasak olduğunu anlatan Karabulut şunları söyledi:

"Kardeşim açık lise öğrencisiydi. Makyaja ve resim yapmaya meraklıydı. Ne kimlik almış ne para yanına. Bu nedenle evi terk etmesi mümkün değil. Aile içinde ne tartışma yaşandı ne de başka bir sorun. Kardeşim eve bağlı neşe dolu bir insan. 3 gündür arıyoruz ama bulamadık. Yetkili mercilere haber verdik çocuk polisi arama çalışmalarını başlattı. Allah rızası için kardeşimi görenlerin yerini bilenlerin polise bilgi vermesini istiyoruz."


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 17 yaşındaki Beyza'dan 3 gündür haber alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı.

  • Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu
    18:47 Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

    Düzce Üniversitesi öğrencileri, Hatay'ın Samandağ ilçesinde deprem sebebiyle hasar alan okulu yenilemek için iftar sofrası kurdu. Düzce Üniversitesi Dümerang Topluluğu, Hatay'daki okulun ihtiyaçlarını karşılamak için iftar sofrası düzenledi. Öğrencilerin burslarından artırdıkları paralarla destek verildi. Okulun yenilenmesi için 10-14 Mayıs tarihlerinde bölgeye gidilecek.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.


Advertisement