17 yaşındaki Futbolcu Abdullah Eröz Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

17 yaşındaki Futbolcu Abdullah Eröz Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

17 yaşındaki Futbolcu Abdullah Eröz Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Köşk ilçesinde kalp krizi geçiren 17 yaşındaki futbolcu Abdullah Eröz, hayatını kaybetti.

08.01.2018 17:22  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köşk Belediye Doğanspor Kulübü U 17 sporcularından Abdullah Eröz, hafta sonu oynanan Köşk Belediye Doğanspor- Yenipazar Belediyespor'un Köşk Saffet Köşklü Stadı'nda oynanan karşılaşmasının ardından akşam arkadaşının evine gitti. Arkadaşı ile bir süre birlikte vakit geçiren Abdullah Eröz bir süre sonra fenalaştı. 17 yaşındaki genç futbolcunun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

OLAY SIRASINDA YANINDA OLAN ARKADAŞININ İFADESİNE BAŞVURULDU

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, Abdullah Eröz'ün kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan Abdullah Eröz'ün olay sırasında yanında olan arkadaşının da ifadesine başvuruldu.

17 yaşındaki Futbolcu Abdullah Eröz <a class='keyword-sd' href='/kalp-krizi-2/' title='Kalp Krizi'>Kalp Krizi</a> Sonucu Hayatını Kaybetti
TOPRAĞA VERİLDİ

Köşk Belediye Doğanspor Kulübü'nün kalp krizinden yaşamını yitiren 17 yaşındaki oyuncusu Abdullah Eröz için bugün öğlen Köşk Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, AK Partili Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Eröz'ün ailesi, takım arkadaşları ve eğitim gördüğü Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Eröz'ün tabutu, kılınan namazın ardından yakınları, takım ve sınıf arkadaşlarının omzunda bir süre taşındı. Ardından genç futbolcunun cenazesi, Baklaköy Mahalle Mezarlığı'na götürülerek, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 17 yaşındaki Futbolcu Abdullah Eröz Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • DAVRAZ: kabrın nur mekanın cennet olsun genç oğlan. 7 0 Yanıtla
  • ALBATROS: Sayfaya Girdim ,Göreceğimi Gördüm ,Bana Çıkmak Düşer .Allah Rahmet Etsin Kalanlarına Sabırlar İhsan Etsin İnşallah . 5 1 Yanıtla
  • Lineker: Ailesine sabır 0 0 Yanıtla

Advertisement